#26 Morgan De Sanctis

Cevap: #26 Morgan De Sanctis

Senin gibi kalecinin ben ...........................................!!!

Yaptığı tek sey her maç 2 eksentrik kurtarıs yapıp 2-3tane olup olmadık gol yemek olan kaleci Hıncal tabiri olacak ama ancak ÇATLADIKAPISPOR'da oynar.

Galatasaray kalesi bowling sahasına döndü.bowlingde ortada tek bir labut kaldığında onun üzerine atarsan ve devirirsen kazanırsın.bizim kalede tam tersi.ortaya vurursan labuta yani de sanctis'e çarpar ve kaybedersin ama diğer tarafara vuran kazanır mutlaka

Beğenmediğiniz De Sanctis gene İtalya Milli Takımı'na çağırıldı.

Dikkatinize!!!!!!!!

6896__142splash-morgan-de-sanctis.jpg

Mutlu Yıllar Morgan De Sanctis

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncularımızdan Morgan De Sanctis'in 32. yaşgününü kutlar, sağlık ve mutluluk dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

Emir,Güiza nasıl İspanya Milli takımına çağırıyorsa,Morgan'da İtalya Milli takımına çağırılır!

Güiza sonuçta gol kralı olmuş bir oyuncu.O kontenjandan giriyor.De Sanctis bu haliyle bile çağırılıyor.Düşünün artık...

Hamburg maçında 3 şuttan 2sini kurtarsan senin doğum günü pastanı ben alırdım be Morgan,ama kuru kuru mutlu yıllar diyesim var neşem yok!

Takım arkadaşlarına ve taraftara güven vermeyen kaleciden yarar gelmez.Bir bakıyorsunuz maç kurtarıyor bir bakıyorsunuz maçı mahvetmiş.Bu tip kaleciler çok zararlıdır.

Hiç güven vermiyor.

Sene sonu mutlaka gidecek.

Sevilla'da ki performansı nasıl olacak gelecek sezon merak ediyorum

Geri
Üst Alt