#26 Morgan De Sanctis

Cevap: #26 Morgan De Sanctis

Sanctis gitsin

Al Daeya'yı

Alalım

:D

KIYMETE BİNDİ

Galatasarayımızın kalesindeki performansıyla herkesi kendisine hayran bırakan Morgan De Sanctis'in önümüzdeki yıl hangi takımın formasını giyeceği koca bir soru işareti olarak duruyor...

Galatasarayımızın kalesindeki performansıyla herkesi kendisine hayran bırakan Morgan De Sanctis'in önümüzdeki yıl hangi takımın formasını giyeceği koca bir soru işareti olarak duruyor.... Kulübümüz, İtalyan file bekçisinin kiralık olan sözleşmesini bir yıl daha uzatmayı planlıyor. Tecrübeli kalecinin gönlü de Galatasarayımızda kalmaktan yana... Kulübü Sevilla'nın ise başka hesapları var ve önümüzdeki sezon kaleyi De Sanctis'e bırakmayı planlıyor... Bu planın hayata geçebilmesi de başarılı kaleci için Udinese ile yaşadıkları hukuki sürecin kendi lehlerine sonuçlanmasını bekliyorlar...

De Sanctis'i özellikle Galatasaray'ın UEFA Kupası'nda oynadığı maçlarda yakın takibe alan ve performansından memnun kalan Sevilla'nın yaşı ilerleyen Palop'la yollarını ayırmayı ve kaleyi İtalyan file bekçisine emanet etmeyi istediği öğrenildi. İspanya cephesinde bu gelişmeler yaşanırken, Galatasaray cephesinde ise teknik danışman Karl Heinz Feldkamp ve teknik direktör Michael Skibbe'nin De Sanctis'in kadroda tutulması konusunda yönetime rapor verdi. İki teknik adamın, tecrübeli kalecinin uzun yıllar boyunca Galatasaray'a başarıyla hizmet edecek kalite olduğu ve bonservisiyle birlikte kulübe kazandırılması gerektiğini söyledikleri belirtildi.

Kaynak: Akşam

Bence pek ahım şahım kaleci değil ama aykut ve orkundan iyidir gitmemesi taraftarıyım nedenine gelince hiç değilse tanıdı türk kültürüne ve oyun stiline alıştığını düşünerek gitmemesini isterim.

O kadar şiir yazdık Morgan kalırsın artık...!!!

Defans kaleci uyumu sanırım sahadaki en önemli ve riskli faktör. Şuan bu ahengi tam olarak olmasa kısmen sağlamış durumdayız. Yönetim yeni bir kaleci ile riske girmez Morgan ikna edilir

Defans kaleci uyumu sanırım sahadaki en önemli ve riskli faktör. Şuan bu ahengi tam olarak olmasa kısmen sağlamış durumdayız. Yönetim yeni bir kaleci ile riske girmez Morgan ikna edilir

Morgan ikna olurda Sevilla'yı ikna etmek zor 5-6 milyon € isterse zora girebilir...!!!

Mondi-Song-Tomas...Kaleci defans uyumu gerçekten çok önemlidir.Morgan mutlaka alınmalı.

sözleşmesi bitiyor biliyorum Sevilla ile Morgan'ın

Kaleci ve öndeki iki stoper çok önemli bu 3'lü izlemek nescafe tadında olmalı...!!!

E38841185F38AE4D945095EEx.jpg

Tecrübeli kalecinin Galatasaray'daki performansı ve Palop'un yaşının ilerlemesi İspanyolların geri adım atmasına neden oldu.

Randevu vermiyor

Galatasaray'da kaleci sorunu yeniden baş gösterecek gibi görünüyor. Aykut ve Orkun'u yeterli bulmayan sarı-kırmızılı ekip, Sevilla'dan De Sanctis'i kiralamıştı. İtalyan kalecinin, Galatasaray'da gösterdiği başarılı performansından etkilenen Sevilla, Palop'un da yaşının ilerlemesi nedeniyle Sanctis'i geri çağırmayı planlıyor.

Bu nedenle İspanyolların, Galatasaray'ın, "Görüşelim" çağrılarına olumsuz yanıt verdiği belirtiliyor.

Arayışlar başladı

De Sanctis'in "Galatasaray bana sıkıntılı bir zamanında kapılarını açtı. Burayı çok sevdim. Eğer şartlar uygun olursa Galatasaray'da kalmayı çok isterim" şeklinde açıklama yapmasına karşılık Sevilla'nın Udinese ile FIFA'da süren davası nedeniyle sarı-kırmızılı takımda kalmasının zor olduğu ifade ediliyor. İtalyan file bekçisinin ayrılma ihtimaline karşılık Galatasaray'ın şimdiden kaleci arayışlarına başladığı öğrenildi.

Kaynak:Totomaç (Elektrod kaynağı gibi) :D :D :D

Masabaşı haberlere devam.Ulan fotomaç biryerlerini yırtsanda gitmez o adam Galatasaray'dan...

Geri
Üst Alt