#26 Morgan De Sanctis

Cevap: #26 Morgan De Sanctis

ochoa gelicekse gitsin bizi yurtdısında temsil etsin:D yoksa kalsın

Keşke storede Morgan'ın resmi olan bir yorgan üretseler ve satsalar bence yok satar...!!!

öncelikle sunu soyleyim cumle alemde yeri doldurulamayacak bir futbolcu yok ronaldinho barca da neler yapıyodu messi bence 2 katını yapıyor futbol santranc gibi rakiplerinin hamlelerini ve kendi hamlelerini onceden hesaplayacaksın morgan iyi kaleyci ama daha iyisi bulunabilir

1)Augustín Orión 27 (San Lorenzo)

2)Diego Alves 23 (UD Almeria)

3)Stipe Pletikosa 30 (Spartak Moskau)

bunların hepsi morganın kalitesinde ve onun yerini rahatlıkla doldurabilirler ama su gorusteyim ben ne olursa olsun kaleyci yabancı forvet yabancı olsun atıcınla tutucun iyi ise digerleri fazla sırıtmaz

öncelikle sunu soyleyim cumle alemde yeri doldurulamayacak bir futbolcu yok ronaldinho barca da neler yapıyodu messi bence 2 katını yapıyor futbol santranc gibi rakiplerinin hamlelerini ve kendi hamlelerini onceden hesaplayacaksın morgan iyi kaleyci ama daha iyisi bulunabilir

bunların hepsi morganın kalitesinde ve onun yerini rahatlıkla doldurabilirler ama su gorusteyim ben ne olursa olsun kaleyci yabancı forvet yabancı olsun atıcınla tutucun iyi ise digerleri fazla sırıtmaz

Hocam bunda alışmışlık var kanımız ısınmasa Morgan'a kalmasını istemeyiz yeni birisi gelecek onu tanı huyunu suyunu Morgan'a alışmışken bonservisini almak en akılcıl yöntem...!!!

Stipe Pletikosa fena kaleci değildir, potansiyel yüksek bir kalecidir. Ama o da son oynadığımız Hırvatistan maçından beridir sonra bir performans düşüklüğü içerisine girdi. :)

Anlayın artık, daha Morgan'ın yerine şu önümüzdeki 6-7 ay boyunca kaleci falan konuşmayın.

Morgan De Sanctis'ten başkası şu an için olmamalıdır, olamaz da ! :)

DE Santis ile Galtasaray kaleci sorununu çözmüştür. De Santis saha içerisinde kendisine güvenen tecrübeli bir kaleci. En azından top ona geldiğinde yüreğimiz ağzımıza gelmiyor. Bu yönüyle bile iyi bir kaleci diye düşünüyorum..

O kalede oldukça bana güven geliyor.Bonservisini mutlaka almalıyız.

palop yaşlandı fln diyolar yöneticilerimize randevu vermiyolar ben kalmasını çok istiyorum bence almalıyız bonservisini

Yeni kaleci falan riskdir kalecilerin uyum süreci normal bir futbolcuya göre daha uzun sürer.

Mondi'nin ilk günlerini hatırlayın ayağının altından top kaçırmışti bir iki kez

.Morganda ilk geldiğinde başarılı değildi.

Bjk'Nin aldığı runje iyi kaleciydi ama Bjk de tutunamamıştı ama gittiği takımda başarılı oldu. fenerin ilk maçta kovduğu Kova Enke=) öbür yıl Almanya'nın en iyi kalecisi seçildi.

Kalede olacak Morgan...

Seni istemeyene benden yorgan...!!!

ilginç bir bakış açısı alıcaz inşl bonservisini

Geri
Üst Alt