Murat KILIÇ
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.769
- 2
- 1.363
Cevap: #26 Morgan De Sanctis
ochoa gelicekse gitsin bizi yurtdısında temsil etsin
yoksa kalsın
ochoa gelicekse gitsin bizi yurtdısında temsil etsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öncelikle sunu soyleyim cumle alemde yeri doldurulamayacak bir futbolcu yok ronaldinho barca da neler yapıyodu messi bence 2 katını yapıyor futbol santranc gibi rakiplerinin hamlelerini ve kendi hamlelerini onceden hesaplayacaksın morgan iyi kaleyci ama daha iyisi bulunabilir
1)Augustín Orión 27 (San Lorenzo)
2)Diego Alves 23 (UD Almeria)
3)Stipe Pletikosa 30 (Spartak Moskau)
bunların hepsi morganın kalitesinde ve onun yerini rahatlıkla doldurabilirler ama su gorusteyim ben ne olursa olsun kaleyci yabancı forvet yabancı olsun atıcınla tutucun iyi ise digerleri fazla sırıtmaz
öncelikle sunu soyleyim cumle alemde yeri doldurulamayacak bir futbolcu yok ronaldinho barca da neler yapıyodu messi bence 2 katını yapıyor futbol santranc gibi rakiplerinin hamlelerini ve kendi hamlelerini onceden hesaplayacaksın morgan iyi kaleyci ama daha iyisi bulunabilir
1)Augustín Orión 27 (San Lorenzo)
2)Diego Alves 23 (UD Almeria)
3)Stipe Pletikosa 30 (Spartak Moskau)
bunların hepsi morganın kalitesinde ve onun yerini rahatlıkla doldurabilirler ama su gorusteyim ben ne olursa olsun kaleyci yabancı forvet yabancı olsun atıcınla tutucun iyi ise digerleri fazla sırıtmaz
palop yaşlandı fln diyolar yöneticilerimize randevu vermiyolar ben kalmasını çok istiyorum bence almalıyız bonservisini
ilginç bir bakış açısı alıcaz inşl bonservisini
Kalede olacak Morgan...
Seni istemeyene benden yorgan...!!!
bir şiir yazma sevdasıdır gidiyor anlayamadım![]()
Sanane oglum ben Morgan'a şiirimi zaten yazdım sadece slogan hoşuma gitti![]()
Aşık Sinan!.![]()
Bi sazım eksik![]()
Ben sana hediye ederim.![]()