#26 Morgan De Sanctis

Cevap: #26 Morgan De Sanctis

De Sanctis'in biraz tuaf bir stili var,

Biran önce bonservisini almalıyız ondan daha iyi kaleci bulamayız ...

Uzun süre yedek kaldığı için,alışma dönemi geçirdi biraz.

Her maç ayakları daha sağlam basıyor bana göre.Bonservisi bir an önce alınmalı,ancak FIFAlık transfer konusu netleştimi bilmiyorum.Ondan önce alamayız çünkü.

O bizden biri.Almalıyız bonservisini.

2605F45E829F8E479E7C0AE7x.jpg

Sanctis'in gönlü Aslan'da

De Sanctis, uzun yıllar Galatasaray forması giymek istiyor. Sevilla'dan kiralanan tecrübeli kaleci, İspanyol ekiple anlaşılması halinde sarı-kırmızılı takımda kalmak istediğini ifade etti. Bonservisinin Sevilla'da olduğunu belirten De Sanctis, "Kulüpler anlaştığı taktirde ben kalmaya hazırım" dedi.

Kaynak:Totomaç

"Bonservisim alınmalı"

Başarılı kalecimiz De Sanctis, bonservisinin Udinese’den alınması gerektiğini söyledi.

Sevilla’dan kiralanan ve gösterdiği performansla kaleyi kimseye kaptırmayan De Sanctis, bonservisinin Udinese’den alınması gerektiğine dikkat çekti. Takımda mutlu olduğunu ve takımımızda daha fazla kalmak istediğinin altını çizen İtalyan kaleci şöyle dedi: "Hem Galatasaray-Sevilla hem de Galatasaray-Udinese arasında görüşülmesi gereken daha çok konular var. Ama şu anda tek düşündüğüm Galatasaray ile daha çok müsabakalar kazanmak."

Kaynak: Hürriyet

eccentiricty si yüksek azıcık olsun heyecan oluyo :)

Alıcaz Sanctis seni bulmuşuz kaybeder miyiz? kalede sen ol yeter...!!!

İnşallah Udinese ve kendi takımı arasındaki bonservis sorunu hallolur da alırız bonservisini.

Mutlaka çözülmeli ve almalıyız Morgan'ı.

De Sanctis bana yeterli güveni verdi yeri geldiğinde çok iyi kurtarışlar yapıyor ama yeri geldiğinde de çok kötü hatalar yapıyor.Fenerbahçe maçında yaptığı hata akıl almaz dercede kötüydü.Fenerbahçe'nin attığı üçüncü golde Roberto Carlos'un frikik atışını hiç olmassa kornere çelmesi gerekirdi.Ama dediğim gibi çok iyi kurtarışları da var...

Sadece FB maçını çıkar neden İtalya Milli takımında olduğunu anlarsınız.Gerçekten imkansız kurtarışları var.İnşallah ileri için bonservisi alınır.Kalecilikde tecrübe önemlidir ve Sanctis 31 yaşında tam kaleciler için ideal bir yaş.Bana göre Taffarel'den sonraki en iyi kalecimiz.

De Sanctis bana yeterli güveni verdi yeri geldiğinde çok iyi kurtarışlar yapıyor ama yeri geldiğinde de çok kötü hatalar yapıyor.Fenerbahçe maçında yaptığı hata akıl almaz dercede kötüydü.Fenerbahçe'nin attığı üçüncü golde Roberto Carlos'un frikik atışını hiç olmassa kornere çelmesi gerekirdi.Ama dediğim gibi çok iyi kurtarışları da var...

Katılıyorum.Bazen çok kötü hatalar yapıyo ama bana yeterli güveni verdi.

Hazırlık macına bakıp yargılamamak gerekir, De Sanctis dogru kaleci bence.

Orkunla Aykut ikisi kaleye geçseler gene içinde bir şüphe oluşur,ama Morgan tek başına kalede durunca insanı bir güven sarıyor top kaleye gittiğinde Morgan alır topu ya diyorsun içinden o yüzden tartışmam bile!

De Sanctis iyi ama daha iyilerinide gördü bu kaleler ;)

Sacma sapan goller yemezse bizi sevindirir kendisi. Karsi karsiya kalinca %70 yiyo

Güven veren oyuncu kaliteli ben beğeniyorum şahsen bir kaleci olmayı başarmış insan cogu kaleci sadece futbol oynayamadıgı ve boyu uzun oldugu icin kaleye gecirilen odunlardır ancak bu adam gercek bir kaleci su dünyada kac gercek kaleci varki ;)

Sar,Iker,Julio,Buffon

Geri
Üst Alt