#26 Morgan De Sanctis

Cevap: #26 Morgan De Sanctis

İyi kalecisin Morgan refleksine güveniyoruz

Olympiakos ve Kayseri maçlarındaki gibi yapma.Aman sakın!Sakın!

Haydi Morgan bu maç kaleni gole kapat.

Gol atarsak avantaj kesin bizde ancak yememek lazım, burada görev Morgan'a kalıyor.

Morgan,

Servet yaparsa, Meira yaparsa,

Sen yapma olur mu ? ...

Sen gol yemede takım nası olsa atar Morgan.Güveniyoruz sana.

G.Saray, 1 yıllığına kiraladığı kaleci De Sanctis'in bonservisini, eski kulüpleri Udinese ile Sevilla arasındaki anlaşmazlık nedeniyle alamıyor. İtalyan kalecinin sezon sonu takımdan ayrılma ihtimalinin yüksek.

KAYNAK:FOTOMAÇ

İnşallah.Çözülür...(Tabi haber doğruysa):(

Morgan çok iyi kaleci umarım alırız bonservisini!

Çok iyi kurtarışlar yaptı Bordeaux maçında ..İstikrarlı bi grafiği olursa,bonservisini mutlaka almalıyız ..

Çok iyi kurtarışlar yaptı Bordeaux maçında ..İstikrarlı bi grafiği olursa,bonservisini mutlaka almalıyız ..

Bonservisinin alınmasını bende istiyorum ama cok zormus onun için şimdiden kaleci arayıslarına baslandıgını seziyorum özelliklede kameni olursa muhtesem olur. Belki bilmeyen renkdaslar vardır bonservisinin alınmasının zorlugu udinese ve sevilla takımlarının fifalık olmalarından kaynaklanıyor inşallah alırız ama zor gözüküyor

Bonservisinin alınmasını bende istiyorum ama cok zormus onun için şimdiden kaleci arayıslarına baslandıgını seziyorum özelliklede kameni olursa muhtesem olur. Belki bilmeyen renkdaslar vardır bonservisinin alınmasının zorlugu udinese ve sevilla takımlarının fifalık olmalarından kaynaklanıyor inşallah alırız ama zor gözüküyor

Şu sorun bi çözülse yaa.

Kameni'yi almak daha da zor.Fm'de ben ne güzel imzalattım hemen Morgan'a gerçekte de öyle olsa...

Ne yapacagı belli olmuyor bir çok iyi oynuyor dünyanın en iyi kalecisi diyorsun bazende çok basit hatalar yapıyor.

DE SANCTIS: SEVILLA'YA DÖNMEYECEĞİM!..

Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Morgan De Sanctis, İtalya'nın Brezilya ile oynadığı özel maç için gittiği İngiltere'de Galatasaray'daki geleceği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Londra'nın Heathrow Havaalanı'nda Maraton.Com.Tr'nin sorularını yanıtlayan De Sanctis, Galatasaray'da futbol oynamaktan ve İstanbul'da yaşamaktan çok mutlu olduğunu söyledi. De Sanctis, Galatasaray'da birlik ve beraberliğin üst düzeyde olduğunu belirterek İspanya'nın Sevilla takımından kiralık olarak geldiği Sarı-Kırmızılı takımda uzun yıllar futbol oynamak istediğini söyledi.

De Sanctis, UEFA Kupası ve Süper Lig'de alınacak sonuçlar ne olursa olsun seneye de İstanbul'da kalacağını ve Adnan Polat ile bu konuyu özel olarak görüştüğünü aktararak Galatasaray'da her şeyin yolunda gittiğini söyledi.

İtalyan kaleci takım olarak sadece bir konuda sıkıntımız var ama bunu da yeri geldiği zaman söyleyeceğim diyerek kafalarda soru işareti bıraktı. Israrlı sorularımız üzerine Teknik Direktör Michael Skibbe'nin ismini kesinlikle telaffuz etmeyen De Sanctis, bu konu için sadece 'Yorum yok' demeyi tercih etti.

Morgan De Sanctis son olarak, Galatasaray'da her geçen gün artan performansıyla bir gün İtalya Milli Takım kalesinin de vazgeçilmezi olacağını söyledi.

MARATON.COM.TR ÖZEL

HABER: DOĞAN YOLDAŞ / LONDRA

Morgan en az 2 sezon daha takımda kalsın bence.

Geri
Üst Alt