#26 Morgan De Sanctis

Cevap: #26 Morgan De Sanctis

Giderse gider çok önemli bir kaleci değil.Mondragonun çeyreği etmez benim gözümde hatırlayın Taffareli,simovici şimdi koyunun olmadığı yerde kuzuya abdurahman çalabi mi diyelim.

Yerine daha iyisi getirilebilir mi ki ? ...

Kalmalı ...

Bence gayet iyi bir kaleci.Mutlaka kalmalı.

İyi kaleci ama Mondragon ve Taffareli ayarında değil. Daha iyisi olabilirse çok iyi olur.

Mesela Espanyol kalecisi Kameni...

Kameni'yi falan alamayız.Böyle bir kaleci bulmuşken bence kalmalı.İyi bir kaleci almaya çalışırsak pahalıya patlayabilir.Diğer klüpler arasında sorun aşılırsa hemen imza attırılmalı.

Bence şu anda bonservisiyle alabileceğimiz en iyi kaleci mutlaka kalmalı ne kadar iyi bir kaleci olduğunu Bordeaux maçında gösterdi.

ben hala karar veremedım ıyı mı kotu mü olduguna..! nitekim yonetımde benım gıbı dusunuyor..onlarda sezon sonunda de santisle devam edip edılmemesı konusunda kararsızlık ıcınde..ama bana guven vermıyor nedense..ahhh mondi ahh

Öyle bir transfere ihtiyacımız yok evelallah De Sactis varke bence.

son kararım de santis gitsin hemde acilen nedir bu ya..

5 gol yemenin hala nasıl açıklamasını yapıyosunuz anlamıyorum...gençlerbirliği yüzde yüzlük en az 7-8 pozisyon buldu dün ama sadece 1 tane atabildiler çünkü volkan kalesini korudu...de sanctis kova gibi...hata yapmıyo( bugün 1. goldeki hata hatanın allahı aslında) ama ekstra hiç bişi de yapmıyo.ne geldilerse gol attılar...hemen gönderilmeli...çok gereksiz bi kaleci...:mad::mad::mad:

Yediği 2. gol inanılmazdı gerçekten artık seni bile korumıycam yazık...

Ne Skibbeyi ne Meirayı Ne Santicsi nede Sabriyi korumuyorum artık ...

ya bana bu de santıs ın kurtardıgı kac mac var soleyecek olan varmı..bırakın macı kac pozısyon var..! aynı sekılde sabrı meıra skıbbe..!

ya bana bu de santıs ın kurtardıgı kac mac var soleyecek olan varmı..bırakın macı kac pozısyon var..! aynı sekılde sabrı meıra skıbbe..!

akıllı insanlar görmek inan çok güzel...şu adamı millet nasıl beğeniyo anlamayorum:mad: millet alışmış hata yapan kaleciye ''bireysel hata yapmasın ama adamlar geliyosa da atsın kardeşim'' modunda herkes..gs nin başına gelen en büyük belalardan biri bu biri de nonda...yediği ilk iki gol facia:42: zaten ondan sonra da ne buldularsa attılar kendisine utanarak volkan ı örnek gösteriyorum...fb bu sene hem ş.l. de hem de ligde en az 5-6 yiyeceği 8-9 maç önledi adam...

Kocaeli dün gençlerin bulduğu pozisyonların yarısını buldu ve her geldikleri gol oldu. Siz hala de santics iyi diye tartisin. Sorunun cevabı yazının içinde saklı...

Bu adam fizik olarak guüçsüz, bu yuzden dengesini korumakta zorlanıyor. Yumruklarken de zorlandı. Bana hiç guven vermiyor.

-Sert sutları sektiriyor ya da yumurukluyor,

-Birebirde erkenden yatıyor,

Dimitar İvankov bu kaleciden cok daha iyi kaleci...

Geri
Üst Alt