#26 Morgan De Sanctis

Cevap: #26 Morgan De Sanctis

O maçta herkes kötüydü.Kimseye suç bulamayız.

Defansın değil tüm takımın ihanetidir o.Koşmayan,umursamayan rezil bir takım vardı orda.Mehmet Topal'ı onların dışında tutuyorum tabi.

Yarın bu 3 günde yaşadığımız sıkıntıları unutacağımızı umuyorum.

De santis sadece ilk golde ama çok büyük bir hata yaptı ama kalitesine inanıyorum ve bunu Bordeaux maçında kanıtlayacaktır.

Defansın değil tüm takımın ihanetidir o.Koşmayan,umursamayan rezil bir takım vardı orda.Mehmet Topal'ı onların dışında tutuyorum tabi.

cok dogru, ilk golde nekadar hatali ise, o pozisyonun ortaya cikmasi bile yanlis, zaten butun takim cok kotu oynadi.

De sanctis çok kaliteli bir kaleci aksi iddaa edilemez bence..

Savunma o kadar kötü ki Reina ya da Buffon falan gelse o bile kurtaramayabilir bizi.Tabi her maç için söylemiyorum bunu.

Keşke Van Der Sar gibi sende rekor kırsan, şöyle 30 maçcık yeter bize bu sezon. :D

De Sanctis'e güveniyorum, bu akşam en iyi şekilde oynar umarım.

lütfen kimse bana de santisi savunmasın..tamam onunde ıyı defans yok ama yaptıgı bıreysel hatalarla bızım kotu defansın ne alakası var..her macta yapıyor bunu..her cıktıgı topu rakıbın onune verıyor..bu mudur gs kalecısı..!

Emre ve Meira'nın hediyesi 2 gol yedik Sanctis'in suçu olduğuna inanmıyorum!

tamam defans hatali ama bu kadar ucuz goller yenmez kesinllikle bu kaleciye guvenmiyorum, daha iyi olabilir, turk kaleciler bu golleri yeseler, kendilerini paf takiminda bulurlar, ama yabanci oldumu isler degisir

Bu kaleci iyi mi kötü mü bir türlü anlamadım. Tek bildiğim Galatasaray'ın kalecisi değil.

De Sanctis, zor pozisyonları çıkarıyor ama kolay golleri de yiyor. Türk kalecilerininde en sıkıntı çektikleri problem bu. 3. golde Ayhan dengesini bozdu havadayken ve bedavaya gol yedik.

Sacmalıyor cogu kez ...

Bize sürpriz olmayan bir kaleci şart...

Buffon'u alalım.

Sacmalıyor cogu kez ...

Bize sürpriz olmayan bir kaleci şart...

Buffon'u alalım.

Bu gidişle yönetim bonservisini almak için uğraşmayacak bence alternatiflere yönelecekler...Arrivederci Morgan.

Geri
Üst Alt