#26 Morgan De Sanctis

Cevap: #26 Morgan De Sanctis

Son dakikada Emre'den fırçayı yedi:D, orada çıkması lazımdı,az kalsın yiyorduk golü.

Sanctis ile defans arasındaki iletişim kopukluğu her maçta göze çarpıyor!

2 defa top geldi birini yedi birini kurtardı :D

İtalya milli takımının 2. kalecisi!!!...

bana guven vermiyor canli bomba gibi

bazen bakiyorsun dunyanin en iyi kaleci,bir bakiyorsun ikinci sinif kaleci

Haydi şimdi de laf edin adama.

3 net gol pozisyonu çıkardı. Trochowski ve Petric'in attıkları gol girseydi hiç bu kadar rahat olamazdık söyleyeyim. Jansen'in pozisyonunda yapabilecek birşeyi yoktu. Orada da topu çelmeye çalıştı.

Maçın yıldızı %100 Morgan De Sanctis'tir.

Adam resmen bizi kurtardı yaa.Helal olsun sana Santcis.

Utandırdın beni Santics..

Helal olsun sana De Sanctis. Süperdin bugün.

Sevgim arttı yine sana :D

Böyle oynamaya devam etsin,canımı yesin.:D

halen canli bomba gibi bi bakiyon hamburg panteri olabiliyor, bir bakiyon ligde 5 gol yiyor.istikrarsiz

Geldiginden beri en iyi oynadigi macti bana göre 100 de 100 lük kurtarislar yapti! Helal böyle oynamaya devam!

De Sanctis'de UEFA'da inanılmaz kurtarışlar yapıyor. Takımca inanılmaz oynuyoruz Avrupa'da :D

halen canli bomba gibi bi bakiyon hamburg panteri olabiliyor, bir bakiyon ligde 5 gol yiyor.istikrarsiz

5 gol yiyor, ama kimin yuzunden? Bu hezimeti Sanctise yuklemek dogru degil. Sanctis bana gore vatandasi Buffon'un bir klasman asagisi ve bize yeter. Arada bir yasadigi konsantrasyon eksikligini kirada olduguna bagliyorum. Saglam bir sozlesmeyle bunun ortadan kalkmasi buyuk bir ihtimal.

Arkadaş defansın iyi olsun sağlam olsun Sanctis gol yemeden maç bitirir adamı tek bırakıyorlar golü yiyecek tabi,büyük takım kalecileri çok övülüyor harika eldiven uçan adam,gol yemez sörf yer iyi de kardeşim önünde 4 tane kaya gibi adam kuş uçurtmuyorlar tabi ki gol yememe rekoru kırarsın ve şunuda gördüm Morgan genelde topu orta sahayı 5-10 metre geçirirdi bugün degajmanları çok ileriye gitti bu sevindirici!

Geri
Üst Alt