#26 Morgan De Sanctis

Cevap: #26 Morgan De Sanctis

bir mac iyi oynadi sonra eski performansina döndü. böyle devam et aferim.

Sağolasın Sanctis Hamburg 12 kişiydi sayende. Bir kere dokunsaydın keşke zahmet edip topa.

Yok arkadaş. Senin yaptığın büyük maçlardaki kritik hatalar artık canımızı burnumuza getirdi.

Sezon sonu sanada elveda.

Eski üyemizde Hayri Cund bir lafı vardı Morgan için "top gelmeden yere yatiyor":D

Tek 1 kere kurtarış yapsaydın be Sanctis çok şey mi istiyoruz?

yaktın bizi Sanctis bugün. hele o ilk golde sıçrasan alacaksın yaa...

Senin yerine Morgan araba koysam 50 model 2 top arabaya çarpar dışarı giderdi be!

yani insan her toptada caresiz kalmaz ki sen niye aldılar anlamadım gitti iyi ki kıralık geldin.

simoviç mondrogon taffarel gibi olamadın.

Sezon sonu sana da güle güle Morgan. İyi bir kaleci değilsin tamam ama en azından bazıları gibi ruhsuz değilsin. Top diğer kaledeyken bile arkadaşlarını motive ediyorsun, tabiri caizse çıldırıyorsun, bir de kendini hemen yere atma huyun olmasa. Biraz bekle top nereye gidiyor bir bak da öyle at kendini kardeşim. Bunu da mı biz öğreticez?? Neyse yine de hizmetlerin için teşekkürler.

daha iyisi bulunabilirdi iyi kaleci ama GS kalesini koruyamaz aykut ile orkundan farki yoktu,tamam defans yoktu ama o goler yenecek cinsten degildi

de GET sanctis

Seni daha savunmak için elimde hiçbir neden kalmadı Morgan. Sezon sonu, tekrar Sevilla'ya, Andrés Palop'un arkasında yedek beklemeye devam...

Kariyerin açısından bile kötü. İnan bana.

2 UEFA Kupası, 1 UEFA Süper Kupası kazandırmış, hatta ve hatta 2 sezon önce UEFA Kupası'nda son dakika da atmış olduğu bir kafa golü ile takımının turu atlamasını sağlamış. ''Adamın şehirde heykeli var'' diyorsun.

Çok yazık.

Bursaspor karsisinda son dakikada çikardigi topa, Bülent Tulun " baska ne yapti ki, bi zahmet bunu çikarsin " demisti.

Ah be Morgan o gollerden birini kurtarsan, hiç degilse dogru dürüst hamle yapsan çok mu zahmet olurdu ?

İlk golde ve son golde yapacak birşeyi yok. İkisi de akıllı vuruşlar. Fakat yediğimiz 2. golde çok çok erken yattı.

İlk golde ve son golde yapacak birşeyi yok. İkisi de akıllı vuruşlar. Fakat yediğimiz 2. golde çok çok erken yattı.

İlk golde yapacağı birşey yok mu? Renktaş 10 sene önce kaleci oynamış biri olarak şu hantal halimle oynasam sana istediğin yemini ederim ki o topu kurtarırdım. Bırak beni şu Volkan denen kazma kaleci bile almazdı onu içeri. Bu Sanctis in gözleri bozuk demedi demeyin. Uzaktan gelen topları göremiyor. Allah'ım aklıma mukayet ol. Böyle kalceimi olur Allah aşkına ya.

Valla bence vuruş inanılmaz iyiydi. ronaldinho'nun chelsea'ye attığı gole yakın kalitedeydi. o golden dolayı ben, kendi adıma kaleciyi suçlamam.

Aykut'un kornerlerde ve duran toplarda çıkması sağlanmalı ve bu arkadaş gönderilmeli. İlk gol ne öyle ya, uzun boylusun, 2 adım koşup zıplayıp yumruğu çakacaksın topa.

3. golde adamlar nerdeyse 30 metrre top attılar defans uyudu o da defansa uyum sağladı... bi kalecinin çıkıp alması lazım o topu...

Bir kalecini yediği gollerin neredeyse tümü böyle güzel mi olur ya anlamıyorum(!)

De Sanctis ne yapsın demek bir dert.Pozisyon alma hatası yapıyor ve gelen top genelde hep gol oluyor.Zaten 2-3 top gelir büyük takım kalecilerine onlarda gol olunca...

Olmadı artık De Sanctis seneye takımda kalamaz zaten.Aslında her takımın aradığı bir kaleci kişiliğine sahip.Kalecilerin hep böyle aktif olması gerekir.Aykut'ta da eksik olan bu.

İtalya Milli Takım kalecisi ama olmayınca olmuyor işte.Ayrıca defans olmayan bir takımda kim gelse birşey olmaz zaten...

Bu adam kaleciyse ben de lionel messiyim.

Geri
Üst Alt