26 Ocak Günü Şike Kongresi

Cevap: 26 Ocak Günü Şike Kongresi

Bir bilgi...

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanın Başbakan Sn.Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinde uluslararası arenada Türkiye'nin imajını çizebilicek her türlü davranışlardan kaçınılması gerektiğinin altı bizzat çizilmiş...

Başbakanın siyasi danışmanı Prof. Yalçın Akdoğan'dan öğrendiğimize göre Mehmet Ali Aydınlar Şike Soruşturması ile ilgili verilecek cezalar hususunda ligin marka değerinin düşeceği yayıncı kuruluş ile ilgili sıkıntıyı aktarmış...

Başbakan'ın cevabı TRT kozu var... Maddi yönden bir sıkıntı olmaz gereken neyse o olmalı diyerek küme düşme cezasının kaldırılması ile ilgili uluslararası arenada Türkiye'nin prestijini yerle bir edilecek bir adımın atılmasından duyulan rahatsızlık iletilmiş bizzat...

Zira 2020 Avrupa Şampiyonası'na adaylık hususunda bu bize sıkıntı olabilir...

Yatırımların önü kapatılabilir endişesinden dolayı gereken yapılacak...

Digitürk eğer bırakırsa TRT Yayın ihalesine girecek...

Bu kesin ve net bir bilgidir...

Saygılarımla...

Alemdar İbaret...

Mantıklı.

Bir bilgi...

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanın Başbakan Sn.Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinde uluslararası arenada Türkiye'nin imajını çizebilicek her türlü davranışlardan kaçınılması gerektiğinin altı bizzat çizilmiş...

Başbakanın siyasi danışmanı Prof. Yalçın Akdoğan'dan öğrendiğimize göre Mehmet Ali Aydınlar Şike Soruşturması ile ilgili verilecek cezalar hususunda ligin marka değerinin düşeceği yayıncı kuruluş ile ilgili sıkıntıyı aktarmış...

Başbakan'ın cevabı TRT kozu var... Maddi yönden bir sıkıntı olmaz gereken neyse o olmalı diyerek küme düşme cezasının kaldırılması ile ilgili uluslararası arenada Türkiye'nin prestijini yerle bir edilecek bir adımın atılmasından duyulan rahatsızlık iletilmiş bizzat...

Saygılarımla...

Alemdar İbaret...

resmen bal damliyor akli basinda her insan bunu bilir bunlari dusnur ama kus kafalilar anlamaz herkes rahat olsun

digitürk cekilmez sadece numara yapiyor fb yi kurtarmak iicn.

Irzına geçtiler len Türk futbolunun.

Hükümet ile arası limoni olan M.E.Karamehmet'in ülke imajına verebileceği zarar nedeni ile Digitürk saf dışı bırakılacak...

koskoca galatasaray taraftariyiz,MALIyi istifaya cagiralim.sikeciler diye stadta degil sokakta bagiralim ;)

58.madde değişirse uefa kesin ceza verir mi arkadaşlar?Bunlar bence 58.maddeyi değiştirip puan silme cezası verecekler şikecilere.şampiyonda ts olacak.uefa peki böyle olursa ne yapar?

Bir bilgi...

Saygılarımla...

Alemdar İbaret...

İnşallah dediğin doğrudur .Bende Tayyip Erdoğanı beğenirim siyasetçi olarak ama nedense tavrı biraz değişti gibi geliyordu hep .Eğer bu söylediğin doğruysa kendi adıma özür diliyecem bir daha kendi içimde .Ama böyle bir haberin Tayyip Erdoğan görüşmesinden sonra ortaya çıkması beni daha da çok şüphelendiriyor.Yani Tayyip Erdoğandan sanki icazet alındıktan sonra bu hamle yapıldı gibi bir izlenim edindim ben.

58.madde değişirse uefa kesin ceza verir mi arkadaşlar?Bunlar bence 58.maddeyi değiştirip puan silme cezası verecekler şikecilere.şampiyonda ts olacak.uefa peki böyle olursa ne yapar?

Uefa birşey yapacak olsa,bunlar o maddeyi değiştirebilirler mi?

TRT alsın eskisi gibi şifresiz olsun maçlar

ne olacaksa olsun artik be.türk futbolunu dansöz yönetiyor resmen.asena bile MALI kadar kivirmyior

yüzde 100 alır milleti enayimi sanıyolar

baskan yada öztürk kanal satin almali.ihaleyide onlar alsin :)

Uefa birşey yapacak olsa,bunlar o maddeyi değiştirebilirler mi?

Daha bugün uyardı adamlar siz vermezseniz biz veririz cezayı dediler.

Alemdar'ın anlattıkları çok mantıklı. Sonuçta artık işin siyasi bir yansıması var. Bugün futbol her şeyin önünde. Ülkenin futbol olarak Avrupa'dan dışlanması akıl almaz kötü bir reklam olur. Yatırımlardan, ileride alınacak işlere kadar etkisi olur.

Cezalarin kulüpler tarafindan belirlendigini ilk defa duyuyorum yemin ediyorum. Dünyada ilk ve tektir kesinlikle. Böyle dandik bir ülke görmedim arkadas kusura bakmayin. Kim ne diyorsa bizim hakkimizda haklidir.

hayır bunlar neden 58.maddeyi değiştirmek istiyorlar ya anlamıyorum?Allah sizi napsın ya ulan bunla zaten suçsusuz diyorlar neden hala değiştirin diyorlar ve buna nasıl çanak tutuyor bu tff.bu madde değişirse futbol mutbol izlemem ben.şikeyi resmen legal yapacak mallar ya..

Geri
Üst Alt