26 Ocak Günü Şike Kongresi

Cevap: 26 Ocak Günü Şike Kongresi

İnşallah dediğin doğrudur .Bende Tayyip Erdoğanı beğenirim siyasetçi olarak ama nedense tavrı biraz değişti gibi geliyordu hep .Eğer bu söylediğin doğruysa kendi adıma özür diliyecem bir daha kendi içimde .Ama böyle bir haberin Tayyip Erdoğan görüşmesinden sonra ortaya çıkması beni daha da çok şüphelendiriyor.Yani Tayyip Erdoğandan sanki icazet alındıktan sonra bu hamle yapıldı gibi bir izlenim edindim ben.
Yahu adam ülkenin imajını kurtarmak için bir tarafını yırtıyor,hergün başka ülkeye gidiyor.G.tü boklu digitürk için ülkenin imajını yerle bir olmasına izin verir mi sanıyorsunuz? 400 milyon dolar nedir ki bir ülke için? Digitürk gider başkası gelir.

s.a. renkdşlar

son zamanlarda yaşananları bakarsak;

-TS başkanı şener etik kurulu raporunu niye açıklamıyolar dedi ve ertesi gün etik kurulu raporunun sadece belli bir kısmı basına sızdırıldı

-f5 yönetimi sitesinden açıklama yaptı ve raporu eleştirdi

-etik kurulu başkanıda bu rapor sadece inceleyebildiğimiz delillere göre hazırlandı, dellillerin tamamı incelendikten sonra kanaatimiz değişebilir dedi

-sonrasında 58. madde değişsin tartışmaları başladı ve sike yapanla,teşvik primi verenle bunlara teşebbüs edenlere verilecek cezalar aynı olmasın noktasına gelindi.ve ensonunda genel kurul kararı alındığı açıklandı.

bana göre 58. maddede "sike yapanla,teşvik primi verenle bunlara teşebbüs edenlere verilecek cezalar aynı olmasın" şeklinde bi değişiklik yapılacak. ilk etik kurulu raporunda f5 in hem şike yaptığı hemde şikeye teşebbüs ettiği belirtiliyor. bunların son hamleside etik kurulu raporunu 58. maddenin son haline göre değiştirmek olacak. yani f5 şikeye ve teşvik primi vermeye teşebbüs etmiştir denilecek ve - puan cezası verilecek.

ve maa da ben istemedim maddenin değişmesini ama engelleyemedim diyecek ve istifa edecek. UEFA ve FİFA da maalesef Türk futbolunun fişini çekicek. iyice midem bulandı bu tarz insanlarla aynı havayı soluduğum için lanet olsun diyorum

birde avrupadan bahsederler.adamlar koskoca juve gibi dünya devini küme düsürdü.sen kimsin la

yanlzı benim korkum uefa ile bilgi alışverişi falan mı var acaba uefa m kabul edecek acaba bu olayı?kafayı yerim ozaman

Bence bunlar Uefa'ya biz 58.maddeyi değiştirmeksek şike yapanda,teşvik verende,teşebbüs edende aynı cezayı alacak dediler.Uefa'yı ikna ettiler.58: maddeyi değiştirdikten sonrada çakallık yapıp,Fener'i eksi puanla başlatıp,küme düşürmeyecekler.

neyi konusuyoruzki adamlar gozumuzun içine baka baka feneri dusurmuyoruz kardesim diyorlar olay bu kadar burasi turkiye ..

Bence bunlar Uefa'ya biz 58.maddeyi değiştirmeksek şike yapanda,teşvik verende,teşebbüs edende aynı cezayı alacak dediler.Uefa'yı ikna ettiler.58: maddeyi değiştirdikten sonrada çakallık yapıp,Fener'i eksi puanla başlatıp,küme düşürmeyecekler.

peki sikeden bu kadar takimi dusurdu uefa ve fifa onlar hesab sormazlarmi frnasa orengi italya ornegi gecen yil yunanistan ornegi ?bazi arkadaslar cuuckca yorumlar yapiyorlar akil almaz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hepsinden kurtuldular ama Eskişehir maçından nasıl kurtulacaklar o da mı sahaya yansımadı ? Gb-Eskişehir-iBB maçlarını nasıl şikeye teşebbüs olarak gösterecekler..

evet neden?bu konular hakkında pek bir bilgim yok sadece?yaşla ne alakası var öğrenmemek ayıp mı?

sen diyorsunki tff uefa ile anlasti madde degisecekve fener kume dusmiyacak puan silme olacak oylemi yani uefa'yi sike'yi alet ediyorsun peki fenerin uefa hakkinda casa acti dava ne olacak ?

şikeye tesebüsle şikeyi ayırt etseler ne olacak adamlarda herşeyden 3 er 3 er varzaten:)

Ben hala UEFA'nın bu işlere göz yumacağına inanmıyorum. Sabırlı olup bekleyelim.

peki sikeden bu kadar takimi dusurdu uefa ve fifa onlar hesab sormazlarmi frnasa orengi italya ornegi gecen yil yunanistan ornegi ?bazi arkadaslar cuuckca yorumlar yapiyorlar akil almaz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kardeşim bana o zaman bu maddenin niye değiştirilmek istendiğini söylesene?Bunların güvendiği birşey vardır mutlaka yoksa böyle birşeye kalkışamazlar.O genel kuruldan bu madde geçer,Fenerbahçe de ligde kalır.

Bir bilgi...

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanın Başbakan Sn.Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinde uluslararası arenada Türkiye'nin imajını çizebilicek her türlü davranışlardan kaçınılması gerektiğinin altı bizzat çizilmiş...

Başbakanın siyasi danışmanı Prof. Yalçın Akdoğan'dan öğrendiğimize göre Mehmet Ali Aydınlar Şike Soruşturması ile ilgili verilecek cezalar hususunda ligin marka değerinin düşeceği yayıncı kuruluş ile ilgili sıkıntıyı aktarmış...

Başbakan'ın cevabı TRT kozu var... Maddi yönden bir sıkıntı olmaz gereken neyse o olmalı diyerek küme düşme cezasının kaldırılması ile ilgili uluslararası arenada Türkiye'nin prestijini yerle bir edilecek bir adımın atılmasından duyulan rahatsızlık iletilmiş bizzat...

Zira 2020 Avrupa Şampiyonası'na adaylık hususunda bu bize sıkıntı olabilir...

Yatırımların önü kapatılabilir endişesinden dolayı gereken yapılacak...

Digitürk eğer bırakırsa TRT Yayın ihalesine girecek...

Bu kesin ve net bir bilgidir...

Saygılarımla...

Alemdar İbaret...

başbakanın bundan başka birşey diyeceğini (açıkçası şikecileri koruyun ) düşünmedim açıkçası çünkü şuanda fransa ile aramızda olan gerilme +uefa başkanının fransız olması üzerine bir de yapılacak kötü bir imaj olası bir avrupa şampiyonası organizasyonu düzenlememizi mucize ötesine bırakır diye düşünüyorum. Kısacası kıçı kırık bir fener için Avrupa şampiyonasından elde edilecek milyar eurolar'dan mahrum kalınmak istenmez. Bir de oldu ve uefa tffyi tanımadı ve federasyonu bir süre kendisinin yöneteceğini söyledi açıkçası tüm Türkiyeyi organizasyonlardan men edeceğini düşünmüyorum olan fenere olur ha ibb'yi ibfb :D olarak değişirler artık çünkü amatöre kadar yolu var. Ülkecek şu zorluk olabilir 2012 mali denetimler yüzünden başımız ağrır biraz çünkü uefa pilot bölge olarak bizi kullanır. Fakat bu ne kadar olumsuz gözükse de belki ülke futbolunun üst seviyelere çıkmasını sağlayabilir. İşte o zaman Türk futbolu temizlenir bir daha kimse illegal işlere karışamaz. Zaten yine karışma olursa artık Türkiye için salon sporlarına akma vakti gelmiştir zaten :D

sen diyorsunki tff uefa ile anlasti madde degisecekve fener kume dusmiyacak puan silme olacak oylemi yani uefa'yi sike'yi alet ediyorsun peki fenerin uefa hakkinda casa acti dava ne olacak ?

doğru tabikide sana katılıyorum ama artık inan hiçbişeye inancım kalmadı.yani gelişen olayları görüyoruz aklım hayalim almıyor ama oluyor.adamlar 58.madde için genel kurul yapıyorlar ya uefanın açıklmasına inat ve aklıma bu tarz sorular geliyor.yoksa senin düşündüklerinde hemfikirim tabikide.

Bu resimden sonra hâlâ tartışılıyorsa bu insanların amacı gayet belli oluyor zaten

7yvtp7

Geri
Üst Alt