#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

ilaç oldu be hem yerli hem genç hemde aranan kan stoperde nice alt yapı oyuncularını görürüz inşallah böyle

Semih ve Emre gibi 2 oyuncu daha çıkarırsak altyapıdan ilk 11'de rahatça oynayacak, sırtımız yere gelmez.

Aslında bu seneyi göz önüne alırsak,transfer yapacağımıza,alacaklarımızı sezon sonunda halledip mesela sağ açığa bir genç oyuncumuzu koyabiliriz Kazım'ı yedeğe alıp,ısrar edilip de star olarak kazanabileceğimiz bir kaç yeteneğimiz var mesela.

Aslan Kral .

Çok atletik vücudu, her yerde canla başla oynayor cengaver.. Helal olsun koçuma..

Çok iyi oynuyor, Allah nazarlardan korusun.

Vallah Serdar Aziz´i her hafta göriyorum (göriyoruz).

Allah askina Serdar´in Semih´den ne fazlasi var?

Bence Semih Serdar´dan her yönden daha iyi.Ha tabi Serdar sonunda rakipte oyniyor ve bi Galatasaray´li komsunun meyvelerini her zaman daha cok begenir.

404434_10150518882956843_340109246842_9392830_344471049_n.jpg

Kaya gibi tandem.

On numara olmuş.

Abartmadan söylüyorum son yıllarda izlediğim en iyi defans oyuncusu.(Genç olarak)

hayretler içerisinde izliyorum neden mi? bu takımda kimler geldi kimler geçti milyon dolarlar uçuştu ne stoperler geldi geçti. ama bu adam daha ilk sezonda onların 10 katı futbol oynuyor. hastanız dede

Defansın bel kemiği oldu artık !! Eminim ki şuanda %50 siyle oynayabiliyor , dahada gelişecek !!

Semih kalitesinde bir defans oyuncusunu şu anda 15 milyon euroya alamazsın...

Son yıllarda bu kadar hayranlık duyduğum bir stoper izlemedim. bjkde fenerde bile oynasa eminim ki hayranlıkla izlerdim. İnter scoutları gerçekten çok kaliteliymiş demek ki yıllarca Semih in peşinde koştular küçük yaşlarından beri.

muslera-semih-selçuk-emre çolak bu takımın geleceğidir bence bunlara genç bir isim daha ekleyebilirsek her alanda başarı yakalarız.

Semih'in jübilesini Galatasaray'da yaptığını izlemek paha biçilemez bir zevk olacaktır.

Avrupa'da bir kupa daha kaldırırken umarım sen de kadrajda olursun

sanki 10 yıllık stoper.

hata yapması normal daha genç 21 yaşına girecek.stoper için cok genç bi yaşda oynuyor.

dun pique bile ne bicim bir hata yaptı ama kazma hugain atamadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt