#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Golün 1 numaralı sebebi Sabri'dir.

2ftug.jpg

Sabri adamı kaçırmış ,Semih'te erken hamle yapınca gol geldi ikisininde suçu var.

Golün 1 numaralı sebebi Sabri'dir.

2ftug.jpg

Nasil futbol izliyorsunuz anlamadim,takim ataga kalkarken Selcuk rahat pozisyonda topu rakibe verdi,takim ataga kalkarken beklerin rakip takimin atak oyuncusunun ensesinde olmasini beklemek futbol cahilliligidir.Semih hamle hatasi yaptigini zaten mactan sonra söyledi,bu Semihin dünde iyi oynadigi gercegini degistirmez,hatta ben Semihin dünya standartlarinda bir stoper olacaginada inaniyorum.

Sabaha kadar hata yapsa da gık diyemeyeceğim über futbolcu. Adamsın ya la.

yenilsek sabri sayesinde yenilcektik zaten . adam top defanstan çıkmadan yigitin önünde duruyor ne yapmayı planlıyorsa artık bilemiyecegim . bu sayede otoban açılıoyr o kanatta ve atakalar gelişiyor

Popov'un oraya kaçırılması,

hamlenin erkenliği,

atağa çıkarken topun kaptırılması

Bunların hepsi ayrı ayrı hatadır.

Yasin'in güzel pasına da şapka çıkartıyorum ayrıca.. :tiphat:

selcuk bombos toplari rakibe hediye etsin

sinra semih hatali

yok oyle dunya

kotu oynayan selcuga bi yedeklik yakisir an itibariyle

{use at your own risk}

Yakinda Selcuk ile cekilmis bir fotogtaf duser profillere.

O pozisyonda top öyle bir geldi ki,hatalı gibi duruyor,ama en ufak hatası yok golde.

dün çok bariz bi hata yaptı ama, mücadelesi ve azmi hep üst seviyede. hata yapa yapa öğrenecek bu işi, taraftarda arkanda koçum, şımarmadan devam

sabriye hata payı çıkarmayanlar görüyorum. kesinlikle hatalı. atakta hiç bir işe yaramıyorsan bari defansında dur. gördüğünüz gibi semih adamını tutuyor

Sabri adamı kaçırmış ,Semih'te erken hamle yapınca gol geldi ikisininde suçu var.

Gol de Sabri'nin sucu falan yok. Selcuk basit oynamak yerine fantezi pas deneyince, dengesiz yakalandik. Semih de iyi yer alamayinca mudahele etme firsati olmadi.

Gol Selcuk+Semih ortak yapimidir. Sabri kotu falan tamam da goz var nizam var yani.

basimiza goktasi dusse Sabri'den bileceksiniz , adam kotu oynuyor olabilir ama her yenilen golun sucunun adama yuklenmesinden vazgecilsin

Genç çocuk,hata yapacak, dünyanın sayılı defans oyuncuları bile ne hatalar yapıyor; önemli olan oynadığı oyunun bütünü.

O pozisyonda suç Sabri'nin değil, suç yaratılan güvensizlik ortamında.Eğer yanındaki oyuncuya güvenemezsen böyle kaldığın anlar olabiliyor.

Golde suç Semih'te değildi, Semih hep Cenk'i tuttu. Popov soldan geldiği için sağ bekin içeri gelmesi lazımdı

o sacma pas hatasini yapan selcuk ta suc orda, ne semih ne sabri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt