#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Bugun Grosicki den kanatta bir calım yedi.

Birde Eneramo ile ikili müdahalelerde yerde kaldı.

Bunlar haricinde iyiydi,zamanla bunlarda olacak İnşallah.

Yılmadan calışmaya devam.

Güçlü forvetlere karşı çok zorlanıyor Semih, Almeida'dan sonra Enaramo'da çok üstünlük kurdu. Fiziğini geliştirsin artık stoperin fiziğinin güçlü olması lazım.

Saçmalıyosun. Semih çok kuvvetli ve hızlı bi stoper Almeidaya topmu oynattı? Ayrıca Enaramoyla karşı karşıya bile gelmediler doğru dürüst.

Bugun Grosicki den kanatta bir calım yedi.

Birde Eneramo ile ikili müdahalelerde yerde kaldı.

Bunlar haricinde iyiydi,zamanla bunlarda olacak İnşallah.

Yılmadan calışmaya devam.
her topa atladığındandır belki.eboue bugün yerini boş bıraktı bazı zamanlar.

Bence cok super degildi bugun. Ki, yani bunda utanacak, kizacak yada uzulecek pek bir sey yok. Bence bundan buyuk takdir yoktur. Semih bana gore o kadar yetenekli ki, bundan daha iyi performans bekliyorum. Gerci, kolay degil. Bir Eneramo super bir forvet degil ama bir defans oyuncu icin cok yorucu birisi. Ust duzey forveti olmamasi da sadece teknik ve bitirici seviyesi dusuk olmasi, cunku fiziksel olarak cok yipratici ki ve yipratti bizim defansi. Insallah boyle bir kac mac daha oynayip, bu tarz forvetlere karsi en iyi nasil girismesini, kapmasini ve kontrol altinda tutmasini ogrenir. Zaten ancak oyle full potansiyeline ulasabilir.

Saçmalıyosun. Semih çok kuvvetli ve hızlı bi stoper Almeidaya topmu oynattı? Ayrıca Enaramoyla karşı karşıya bile gelmediler doğru dürüst.

Aç maçı izle o zaman bi daha. Adam gibi konuş ayrıca sen kimsin lan saçmalıyosun falan diyorsun, sanki samimiyetimiz var pokemon. Herkesin görüşü kendine.

kac yil önce söylemistim yine söylüyorum. gelmis gecmis en yetenekli türk stoper. bukadar atletik, cevik ve gözü kara bir türk stoper daha zor yetisir.

daha yeni süper lige cıkmış adamın hataları tabi olacaktır. adam düne kadar bank asyada kartalda yedekte oturuyordu. eksileri var ama artıları daha cok. daha 20 yaşında. bizi yaksada ben bu adam bagırmam. hata yaptı der gecerim.

sen varya adamsın hem de reyiz adamsın helal olsun. saygılar

Bugün çok beğendim

Çok kritik müdehaleleri vardı

Duran toplarda kendini gelistirirse ( hava hakimiyeti ve kafa golleri) turk futbolunun en iyi stoperi diyebiliriz.

HTC Incredible S for tapatalk

Maçın başında Eneramo kendisini çok zorladı. Hatta bir pozisyonda Semih vuruyor geri gidiyor vuruyor geri gidiyor :). Sonra toparladı. Semih iyi yahu, tartışmasız çok iyi

Maçın başında Eneramo kendisini çok zorladı. Hatta bir pozisyonda Semih vuruyor geri gidiyor vuruyor geri gidiyor :). Sonra toparladı. Semih iyi yahu, tartışmasız çok iyi

Eneramo nasıl bir yaratıktır Rıza. karşısına çıkanı deviriyordu bir ara. Ama elini kolunu fazla kullanıyor. Bu arada gerçekten Semih Türkiye' nin en iyi defans oyuncusu olma yolunda ilerliyor. Milli takımda da Ömer Toprak ile iyi bir ikili olacağını sanıyorum.

Hatırlıyor musun ilk 10 dakika içinde Eneramo soldan ceza sahamıza doğru çaprazlama girecek, hakikaten 3 defa yüklendi Eneramo'ya üçünde de sanki duvara çarpmış gibi geri geldi :) Sonra baktı omuz omuza da çözüm yok, topa müdahale etti :)

Hatırlıyor musun ilk 10 dakika içinde Eneramo soldan ceza sahamıza doğru çaprazlama girecek, hakikaten 3 defa yüklendi Eneramo'ya üçünde de sanki duvara çarpmış gibi geri geldi :) Sonra baktı omuz omuza da çözüm yok, topa müdahale etti :)

Topa mı müdahale etti? Semih topa vurayımda bir şekilde ne olursa olsun çabası içerisine girdi bir ara. :) Fiziksel mücadeledeki yenilgisi öyle sinirlendirmiştiki bir topu taça atarken sanki Enaramo' ya vuruyormujş gibi vurdu :) Ama yavru aslan çok iyi yolda. Afferin ona.

Semih çevik bir oyuncu olduğu için servet,egemen falan kadar güçlü olması beklenemez.Yağ oranını en aza indirip,fiziğini puyol seviyesine getirmek olmalı amacı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt