#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #28 Semih Kaya

Lütfen Bülent Hoca Semih'yi Trabzona karsi oynat.

Kader Semih'in oynaması için elinden geleni yapıyor :o

Bari Trabzon maçında oynasında en azından Hamburg maçına alışmış çıkar...

Trabzon macinda mutlaka ama mutlaka oynamali. yemisim macin sonucunu. bu cocuk mutlaka bir mac yapmali, sonra ver elini sami yen.

Bu akşam iyi ki girmedi kırmızı karttan sonra çok yazık olurdu. Önce bir kolay takımlara karşı oynasın.

Hic dusunulmeden Trabzonspor macinda ilk 11'de sahaya surulmeli. Tutarsa tutar, tutmazsa giden 3 puan olur ama UEFA'ya da ona gore odaklanir ve hazirlaniriz.

Tutmazsa genç bir yeteneği kaybederiz ama, bir düşünsene Galatasaray formasıyla çıktığı ilk maç hatalarla dolu bir karşılaşma olur. Kimsenin geleceği bu şekilde risk edilmemeli bence. Kötü olursa herşey onun için, psikolojik olarak çok etkilenir diye düşünüyorum.

Ama tabi savunma açığımız da büyük sen de haklı olarak açığı kapatmak için öneri sunuyorsun.

Hic dusunulmeden Trabzonspor macinda ilk 11'de sahaya surulmeli. Tutarsa tutar, tutmazsa giden 3 puan olur ama UEFA'ya da ona gore odaklanir ve hazirlaniriz.

Tutmazsa genç bir yeteneği kaybederiz ama, bir düşünsene Galatasaray formasıyla çıktığı ilk maç hatalarla dolu bir karşılaşma olur. Kimsenin geleceği bu şekilde risk edilmemeli bence. Kötü olursa herşey onun için, psikolojik olarak çok etkilenir diye düşünüyorum.

Ama tabi savunma açığımız da büyük sen de haklı olarak açığı kapatmak için öneri sunuyorsun.

Olayin psikolojik yonunu hazirlamak bir zamanlar ayni tecrubeyi yasamis olan Bulent Korkmaza duser. Takimimiz son bir kac senedir kaybettigi oz guvenini tekrar yakaladi ve eger Semih lanse edildiginin yarisi kadar kabiliyetli ise bu takimda hata yapmasi bana gore cok zor.

Once GALATASARAYIMIZ icin sonrada Semih icin en hayirlisi olsun.

Insallah Trabzon macinda oynayip alisir :) Ardindan Hamburg macina " Kaya " gibi bir Stoper ile cikariz.

Savunmaya bak bee hey yavrum hey :)

Birisi Kaya öbürü Balta ;)

Bencede deneyelim Semihi Trabzona karsi..

Keybetsek hatalari yüzünden bile Eyvallah.. Bu Cocuk bizim Cocugumuz kimsede laf söyleyemez.. He gelecegi söz konusu diyorsaniz anlarim ama bir 18 yasindaki cocugu ilk macinda hata yapti diye kim kovarki ? Olsa olsa daha zamana ihtiyaci var deriz okadar ! 1-2 sene alisir sonra..

bu durumda denemyeceksek ne zaman deneyecegizki..

kesinlikle oynamali isterse onun hatasiyla gol yiyelim bi sey olmaz, hatirlayin rumen bir oyuncu gelmisti sama mi ney halini her kes biliyor sanirim

Trabzon maci hic umrumda degil maci kaybetmeye ragziyim yeterki Semihi KAZANALIM

Demin Marseille-Ajax macini izledim ve Ajax'in bizim gibi savunmada problemleri vardi. Bilin bakalim bu acigi nasil kapattilar? 19 yasindaki savunma oyuncusu Alderweireld (daha önce nerdeyse hic oynamamamis,tipki Semih gibi) ilk onbir basladi ;)

Gayet iyi oynadi, nerdeyse sifir hatali. Biz hala Semih'i kenarda tutalim, her ne kadar bir savunma oyunucusuna ihtiyacimiz olsada...

Demin Marseille-Ajax macini izledim ve Ajax'in bizim gibi savunmada problemleri vardi. Bilin bakalim bu acigi nasil kapattilar? 19 yasindaki savunma oyuncusu Alderweireld (daha önce nerdeyse hic oynamamamis,tipki Semih gibi) ilk onbir basladi ;)

Gayet iyi oynadi, nerdeyse sifir hatali. Biz hala Semih'i kenarda tutalim, her ne kadar bir savunma oyunucusuna ihtiyacimiz olsada...

Semihi kulubede kazanicaz ya :))

Böylesi maçta, Semih'i oynatmak çok uçuk olabilir fakat Trabzon maçında Tecrübe kazanması adına ma. skoruna göre 1 devre oynatılabilir.

Hamburg rovanş maçında, Stoper'den bozma bek olan, Sağ ayaklı uğuru sağ stoperde, sol ayaklı hakan'ı sol stoperde. Beklerde de sabri ve volkanı görmek istiyorum. Önlerinde ise 3'lü libero Ayhan, Barış ve Güven'i.

Böylesi maçta, Semih'i oynatmak çok uçuk olabilir fakat Trabzon maçında Tecrübe kazanması adına ma. skoruna göre 1 devre oynatılabilir.

Hamburg rovanş maçında, Stoper'den bozma bek olan, Sağ ayaklı uğuru sağ stoperde, sol ayaklı hakan'ı sol stoperde. Beklerde de sabri ve volkanı görmek istiyorum. Önlerinde ise 3'lü libero Ayhan, Barış ve Güven'i.

Bu macta asil Ugur riske edilmez. Bana kalirsa bu sezon UEFA finali harici hic bir macta riske edilmemeli :p) Cok ciddi bir sakatliktan cikti Ugur. Bende dizimden benzer bir sakatlik gecirdigimden az cok biliyorum ;)

sanki bir güc semihin forma giymesini istiyor. tuhaf :D

dun aksam interde Davide Santon diye bir cocuk oynadı c.ronaldonun karsısında adam 18 yasında fenada oynamadı bizdeki futbol anlayısı futbolcunun yası ilerledikce daha iyi oynayacı gorusunde adamlar ne yapıyo hep genclere forma veriyo bence volkan yaman oynayacagına hakan balta yerinde semihte emre asıkla yan yana oynasın zaten meiranın satılısıyla birlikte uefa kupası umutlarıda satılmıstır en azından bir oyuncu kazanalım gerci bu mac 1-1 berabere bitecek oda baska bir konu

macın skoru tam tahmin ettigim gibi bitti galatasaray 9 kisi oynasaydı bile skor farklı olmazdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt