#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

İnanılmaz.Söylenicek çok birşey yok,O atlasın toplara benim çapraz bağlarım kopsun,O girsin kademeye benim sağ arka adelem yırtılsın gerekirse,zerre gocunmam.Feda olsun.

derdin nedir senin dostum

çikarito,evranın pozisyonu semihin kademe hatasından geldi.ya onlar gol olsaydı ?

Ben hata yaptığı için eleştirmiyorum ki.Semih de hata yapıyor sürekli.Eleştirdiğim tek ileti var mı peki bunu?

Bu adam hep böyle.Bir hareketi çok iyi olur ama o kaptığı topu dan dun vurur,hatalı pas yapar,sonra akıl almayacak bir şekilde kademe hatası yapar.Fiziği iyi,hızlı mızlı olsa da defans özellikleri sıfır bu adamda.

Çok savundum ŞL Seviyesinde değil diyenlere karşı ama mahçup etmedi ona güvenenleri.

Helal olsun.Kardeşimsin Semih Kaya:tiphat:

City ye koysan City o maç 3-2 yenilmezdi.O kadar eminim.En azından Benzemanın golü olmazdı.

inalnılmaz soğukkanlı ve çık hızlı kademe hatası nerdeyse yapmıyor RVP top oynatmadı tek eksiği yüksek toplarda faullu çıkışları ama onuda çözecek

Alın size semih işte yok bilmem ne Ş.ligi icin olmaz etmez diyodunuz dün en iyi 3 oyuncumuzdan biriydi Rvp nefes alamadı desem yeridir.Kac tane hayati top kesti müdahelede bulundu.. Ve dün kü oyunu burak yüksel diye biri vardı.Ona gelsinn..

Ferguson hemen fiyatini sormus.....nah satariz hahaha

Çok sağlam ve genç bir stoperimiz var yahu.Kıymetini bilelim bunun.

Böyle devam et aslanım.

Genc yasina ragmen, ilk maci olmasina ragmen cok ama cok iyi oynadi bence. Ama Dany'de oldugu gibi, nerde duracagini pek bilmiyor gibi. Ama bu ManU'nun yüksek tempo oynamasindan kaynaklaniyor. Adamlar bir duvar pasi yapip savunmayi dagitiyor.

Pique ilk olarak Barcelona dan Manchestera kiralanmıştı 1 seneliğine şampiyonlar ligi kupasını almıştı ertesi sene Barcelonaya döndü orda aldı.Biz de Semihi kiralasak ertesi sene bizde alsak olmaz mı? :p

Adamın dibisin , Galatasaray ruhunu içinde taşıyan nadide futbolculardan birisi olacaksın, 20 yıl sonra senin ismin geçtiğinde herkes saygı duyacak Aslan Parçası

Geçen seneki 4-2 yenildiğimiz Antep maçında Servet kırmızı kart görünce herkes Kayseri maçında" Şu Semihi oynat hocam" demişti . O maçta formayı aldı . Bir daha da bırakmadı aslan parçası :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt