#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Cris daha bu yaşta ofsaytı bozmamayı öğrenememişken, Semih'İn yedek kalması çok saçmaydı zaten.

Sonunda Semih'i tekrar gördük çok sevinçliyim performansı adına özletmişti umarım Fatih hoca Semih'e forma verir tekrar..

semihin sözleşme şartları düzeltilmeli aynı şekil engin baytar içinde bu kadar uçurum olmuyor

Hatalı matalı oynadığı yok,takımda ki en istikrarlı,en iyi oynayan adam Semih Kaya'dır..Allah onu nazarlardan korusun..Cluj maçında o kadar ağır sahada dany'nin çılgın futboluna rağmen kusursuz oynamıştı,dün de maçın başında sarı görmesine rağmen 1 tane dahi hata yapmadı...o bir hatayı da yapsa zaten ya kırmızı görürdü,yada gol yerdik..

1.5 sene önce tanınmayan,kiralık genç bir futbolcunun bu kadar kısa sürede bu kadar gelişim göstermesi takdire şayan..

Hasan şaş,terim,davala gibi avrupa görmüş,onlarca başarı kazanmış adamlar heyecandan kötürüm moduna girerken,o kritik müdaheleyi yapabiliyor..

Sempatik

Emniyet sibobu

Milli gurur

İstikrarlı

Hatasıza yakın oynar

K
aya gibi

Aldırmaz top

Yedirmez kolay gol

Adam gibi adam

bilin bakalım kim ? :lol:

Son maçta hatasızdı. Fakat bu sene genelde hatalı oynuyor. Geçen sene yanında Ujfa reis topluyodu dürtüyodu, bu sene yanına aynı tarzdan bir Dany bombası gelince olmadı. Turdan gelecek parayla taş gibi bir stoper Semih'e de takıma da iyi gelecektir.

Yeter artık ya.Böyle diye diye mükemmel bir adamdan edeceksiniz bizi.Daha ne istiyorsunuz.Pique,Puyol,Pepe,T.Silva zaten her maç her dakika hatasız oynuyor:mad:

Semih'in bir tık üstünün Thiago Silva olduğunu unutmuş arkadaş..

Yeter artık ya.Böyle diye diye mükemmel bir adamdan edeceksiniz bizi.Daha ne istiyorsunuz.Pique,Puyol,Pepe,T.Silva zaten her maç her dakika hatasız oynuyor:mad:

Kardeşim bok atmaya meraklı değilim Semih'e, altyapıdan yetişen oyunculara ayrı bi sempati duyarım hatta, Aydın ve Emre Çolağı da Semih'le birlikte çok ta severim. Ama bana geçen seneki gibi sağlam gelmiyo kimi zamanlarda, bunun nedeni de kendi formuyla alakalı demedim dikkat ettiysen yanındaki adamla alakalı dedim. Panik yapma yani Semih'e bişey dediğimiz yok.

Kardeşim bok atmaya meraklı değilim Semih'e, altyapıdan yetişen oyunculara ayrı bi sempati duyarım hatta, Aydın ve Emre Çolağı da Semih'le birlikte çok ta severim. Ama bana geçen seneki gibi sağlam gelmiyo kimi zamanlarda, bunun nedeni de kendi formuyla alakalı demedim dikkat ettiysen yanındaki adamla alakalı dedim. Panik yapma yani Semih'e bişey dediğimiz yok.

Lafım sana değil.Semih'e sallayanlar var.Senin yazını görünce yakın seninkini alıntıladım.

Adam daha ilk CL maçlarında bu kadar iyi oynuyor.Savunma için tecrübe çok önemli bi faktördür.Türk tarihinin en iyi stoperlerinden biri olacak kapasiteye sahip Semih.

Semih'in bir tık üstünün Thiago Silva olduğunu unutmuş arkadaş..

Oyuncuyu eleştirince katılmıyosan düzgün bi şekilde savunursun kardeş, sanki adama suç atmışız gibi avukatımsı bi ters tepme garip olmuş. Semih'in önünde daha uzun yol var, çok ta potansiyelli bi adam biliyoruz da ben bu seneki oyunuyla ilgili görüşlerimi belirttim, yanında Ujfa olsa performansı da artar dedim ne bu gerginlik anlamadımki.

Lafım sana değil.Semih'e sallayanlar var.Senin yazını görünce yakın seninkini alıntıladım.

Adam daha ilk CL maçlarında bu kadar iyi oynuyor.Savunma için tecrübe çok önemli bi faktördür.Türk tarihinin en iyi stoperlerinden biri olacak kapasiteye sahip Semih.

Doğrudur kardes bence de o potansiyele sahip bi oyuncu zaten de, senin de dediğin gibi tecrübe önemli.. Onu da yanındaki adamdan alması lazım demek istemiştim. Neyse..

Aslanım benim helal olsun valla :yenieek: Yanına da şöyle Kjaer'ı falan transfer edebilirsek iki sarı çok iyi ikili olur. :) Yedek'te de Dany. En az 5-10 sene stoper sıkıntısı çekmeyiz. Ujfalusi kaptana ve mecbur Cris dedeye de sezon sonu jübile yapmak lazım bence.

Aslanım benim helal olsun valla :yenieek: Yanına da şöyle Kjaer'ı falan transfer edebilirsek iki sarı çok iyi ikili olur. :) Yedek'te de Dany. En az 5-10 sene stoper sıkıntısı çekmeyiz. Ujfalusi kaptana ve mecbur Cris dedeye de sezon sonu jübile yapmak lazım bence.

Katılıyorum aynen.

Biri 23 diğeri 21 yaşında iki stoper çok iyi olur gelecek içinde.

semihi begenmesemde takımdaki en iyi defans oyuncusu seneye yanına sağlam bi defans lazım mesala vascodaki dede çok iyi olur.

Aslanım yine iyiydin bravo ! Yanına ek olarak Serdar Taşçı - Ömer Toprak ve Serdar Aziz'i de alırsak senle birlikte harika bir yerli stoper rotasyonu oluşacak :)

Semih kesinlikle sakatlık vs. olmadığı sürece defansa yazılcak ilk adamdır ... Yanına on numara bi adam alabilirsek daha tecrübeli süper olcak Cris'le olcak iş değil bu ... Dany de güzel bi yedek olur geçinir gideriz öyle ...

Yanına eğer Dany yi de beğeniyorum ama daha akıllı oynayabilen lider bir stoper alırsak gol yememe rekorunu yeniden kırarız.

Semih varsa sorun yok :ayatollah: aynen devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt