#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #28 Semih Kaya

ben kendi fikrimi söylemek istiyorum: Semih eger Temmuz ayindaki milli maclara cagirilirsa hic sasirmam.

Bu yaşta bu takımda oynamak o kadar kolay değil.Soğukkanlılığı ve mücadeleciliği üst düzeyde.Tabiki eksikleri olcak,hata da yapıcak ama düzgün stoper çıkaramayan bir ülke için bir umut ışığı olabilir kendisi.Giden zaten gitmiş dünkü hataları yüzünden kızmaya gerek yok.Yeter ki tekrarlamasın.Zaten mühim olan bu saatten sonra onları kazanmak.Keşke son maçlarda Alpaslan,Yaser gibi oyuncular da şans bulsa.Bi şanssızlık olmazsa çok iyi bir oyuncu olacağına inanıyorum.İnşallah bizim ve milli takımın vazgeçilmezi olur.

bukadar eksik var mecbur oynatacak bülent korkmaz.

onu oynatmadı kewelli oynattı gördük sonucu.

bazı arkadaşlar "bülent takıma kazandırdı" filan demişler katılmıyorum

Bülent Korkmaz Semih'i kesinlikle takıma kazandırmadı, mecburen oynattı çok güzel oynayınca oynatıyor. Bülent öyle cesaretli bir hoca olsa Ankaraspor'a maçında Mehmet Topal'ı oynatacağına Murat Akça ile başlardı.

Semihi çok beğendim.Hataları olacak elbette ama hangi takımda oynadığını biliyor bu çok önemli.İleriki yıllar semih için güzel fırstatların çıkabilceği zamanlar olacak.Bu oyuncuları kazanmak türk futbolunada fayda sağlar.Daha çok genç ancak fizik anlamında ileriki yıllarda kendini güçlendirir ise bir alpay özalan gibi uzun boylu ve dirençli bir stoper olabilir.Zaman zaman ona şans tanımak ve hatta servet ile yanyana denenip performansına bakmak gereklidir.Belki kim bilir servet ile çok iyi bir ikili olabilirler.İki uzun boylu kule gibi stoper her takımın aradığı futbolculardır ve bu şans elimizde var,tabi denemeye cesaret edebilirsek..

bülent semihle birlikte hasan şaş la ümit karanı da takıma kazandırdı. bence bülentle devam edilmeli..:008:

semih konusuna gelince tecrübe eksikliğni giderdiği taktirde çok önemli bi stoper olacaktır. ama umarım onuda tecrübe kazansın diye kiralayıp kiraladığımız yerde unutmayız önceden olduğu gibi.

Semih Kaya'yi begeni ile izliyorum cok sogukkanli, Murat Akca'ya gelince sakatlik'tan yeni cikti oynatmak risk olur.

PAF'tan beri tanıyorum Semih'i ve gerçekten çok kaliteli bir oyuncu..

Arsené Wenger başta olmak üzere bir kaç kurt menajerin gözlemi altında..

Umarım Semih'i kaçırmayız elimizden çünkü Avrupa'da bir çok takımın gözlemi altında genç yetenek..

Bu sene kalan maçlarda forma giyecektir kuşkusuz, kim dönerse dönsün..

Ama BK#3 geç kaldı oynatmakta.. Semih'i HAMBURG maçında oynatacaktı..

O zaman Semih'e güvendiğini, inandığını gösterir. Elinde alternatif kalmayınca sahaya sürersen oyuncu güvenmez kendisine..

Golde onun hatasi varmis gibi konusulmasi TV'da, beni asiri rahatsiz ediyor.

Hakan Balta'idi galiba onun hizini kesen, cocuk ne yapsin. Malesef orasini gören yok. Semih bir hata yapsada konussak diye bekliyorlardi zaten.:(

daha çok eksiği var ama yetenekli topçu. tecrübelenince iyi oyuncu olucak...

Arkassında durmalıyız. Ne hata yaparsa yapsın. Bu çocuk çok uzun yıllar bize hizmet edecek.

Ah be üç beş yılda bö yle 4 5 topçu yetiştirsek harika. Ne olursa olsun yinede altyapının en iyisi Galatasarayımızda.

İki maçındaki iki kritik hatası dışında gayet iyi bir performans sergiledi(Biri neredeyse gol oluyordu,öbürü gol oldu)

Ancak varsın yapsın bu yaşta.Bu yaşta yapsın ki öğrensin,ilerde yapmasın.Ağaç yaşken eğilir.

Semih henüz A takım oyuncusu falan olamaz.

Bunu 3 maçtır yaptığı kritik hatalarla ve heyecanlanışı ile gösteriyor. Galatasaray defansı ise hata yapan adam istemiyor ne yazık ki.

Hangi yaştan olursa olsun...

Kendini biraz daha geliştirmesi ve özellikle o heyecanını gerekiyor.

Semih Kaya henüz A takım defansında oynayabilecek kapasitede bir oyuncu falan değil. Siz, mecburiyetten dolayı bu sene sadece formalite icabı Malatyaspor maçında son 4-5 dakika oynayan oyuncuyu gelin oynatın. Servet abisinin yerini nasıl tutacak acep ?

Defans tam değil, defans tam olmayınca kale tam değil, kale tam olmayınca kalede toplar beliriyor sürekli.

Yani ne diyeyim artık ?

daha tam hazir degil ama insallah daha iyi olacak bu da oynadikca olur bu durumda ilk 11'de zor oynar

Bir çok hata yaptı ancak; beni sevindiren taraf şu. Mantalitesi gerçekten olgunlaşmış, sağını solunu kontrol etmesi, kademeye girmesi, oyunu iyi okuması çok iyi.

Eksiklikleri ise, ilk müdehaleleri kötü, daha vücudunu kullanmayı bilmiyor, yavaş ve bazen oyunda dalıyor. Konsantrasyon sorunu var.

Olacak, hem de çok iyi olacak ama şimdi değil. Birazcık aklı varsa, Emre aşıktan ilk müdehaleleri, Servet'ten vücudunu kullanmayı, Emre Güngör'den agresifliği ve konsantrasyonu, Hakan Balta'dan oyun kurmayı öğrenir. Galatasaray bu konuda, tam bir cevher.

Şu anda, Servet-Emre Aşık-Emre Güngör üçlüsünden birisini kesemez.

pozisyon hataları yapıyor duracağı yeri bilmiyor,

tabi bunu oynaya oynaya öğrenecek,

şu aralar oynatılıpta yıpratılmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt