#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #28 Semih Kaya

aslında biraz fizik gücü olsa yetenekli futbolcu hatırlammıyorum ama tanınmış yabancı takımlardan teklif gelmişti en azından satılıp para kazanılabilir

semihin sağ bek oynadıgı nerde görülmüş semih yavaş oyuncu çalım atamaz orta açamaz nasıl sağ bek deniyolar bu çocugu

semih kaya gayet hizli biri ve teknikli ayrica alt yapida sag bek orta saha libero ve sag kanatda oynamis bu cocugu 17 yasinda chelsea istiyordu 3 ameliyat oldu sonra gaziantepe gitti oraya daha alismamisken geri geldi

yani oraya alisik

gelecek sene gokhan zan yerine onu kadroya alalim hem daha faydali olur

Teknik heyet durumunu yeniden değerlendirecektir. Şahsi bir fikrim yok.

kendine güveni gelmiş bide kaptan çıkınca

Eger o sakatligi yasamasaydi simdiye kadar formayi kapardi.

Artik zamani geliyor. Bu sene parliyacak umarim. Pirlanta gibi bir stoperimiz olacak insallah. :)

Allah sakatlıklardan korusun koçum benim kendine güvenin yeter..

Kocum benim, dilerim ki en büyük transferimiz, defansimizin Reis'i sen olursun.:tiphat:

Servet'in yerini adaşım alırsa çifte mutluluk yaşayacağım.

Semih gayet iyi bir oyuncu gibi görünüyor,ayağı da düzgün.

Kim abarttı.

5.lig takımına karşı oynadık evet ama sahaya kaptan olarak çıkması bile FT'nin ona güvendiğini gösterir,bu güvenle daha başarılı olur yediğimiz golde topu almıştı Gökhan onun ayağından topu almaya çalışıyordu. :D

iyi oynadi. ayagi düzgün , gereksiz paslar atmiyor Zan gibi. sogukkanli ayrica. bu adam 1 sezon sonra Servet'i gecer.

Gökhan Zan gibi adamlar oynayacağına Semih'i hazırlasınlar.Bu sene Avrupa'da falan da yokuz.Tecrübe kazanır ligde oynaya oynaya.Kendi stoperimizi yaratırız.

Ayrıca Semihi bi maçla değerlendirmiyoruz tabi ki.Boş oyuncu değil.Zamanında Arsenal ve İnter gibi takımlar gözlemci yolladı kendisini izlemek için,sakatlıktan çok çekti onu demek istiyoruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt