#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

gençleri abarta huyumuz hiç bitmiyor.süper dediğimiz adamlar beylerbeyinde falan oynuyo şu an.bakıyorm kadroya direk semihi yazanlar bile var.potansiyelini gösteren bi adam değil henüz.zamanı gelsin,kendini ispatlasın,çalışsın eğer varsa bi cevher ki var gözüküyor bi yerlere gelir zaten.fatih hoca emreyle fatih akyeli 17 yaşında takıma monte etmeye başladı.bu konularda cesaretlidir emin olun.

Servet kadar kötü bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Oynadığı hazırlık maçında gayet iyiydi.

Servet kadar kötü bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Oynadığı hazırlık maçında gayet iyiydi.

oturdugun yerden bunlari anlatmak kolay denktas

hazirlik macinda izledigin 15 yasindaki cocugu milli takim stoperiyle es tuttuysan sana plaket gondermek isterim

adresin nedir NEVERLAND mi

oynatın artık su adamı ya gökhan zandan kat kat iyidir gecen sene bıkac mac oynadı

great mantik

Hazırlık maçlarında oynamadı pek bildiğim.Yedek olarak kalır bu yıl,gelecek yılda takasta kullanırız büyük ihtimal.

Umarım bu sezon şans bulur ve gelecek sezon pırıl pırıl, çok sağlam bir stoperimiz olur :)

umar terim monte eder bu adamı defansa yoksa servet zan feci bi ikili

Cam Adam illa ki sakatlanacaktır. Rotasyonda önündeki bir kişi her zaman eksik kalacak gibi bir şey. Umarım Servet'i keser de ilk 11'e yerleşir. Çok çalışmalı.

Türk agırlıklı bir defans hattı daimi olarak ipi cekili bir bomba gibidir. Bunun hic bir istisnasıda yok. Semih bana göre Türk liberolar/stoperler arasındaki en fazla potansiyel sahibi olan oyuncu. Bu sezon sans bulur ve iyi degerlendirirse Servet ve Gökhan'dan fazlasıyla nasibini almıs taraftarıda arkasına alır. Gelecek sezon ki yabancı agırlıklı bir defansında yerli demirbası olur.

Zan oynayana kadar şu adam oynasa nolur ki.Şans verin artık şu gençlere ya.

Zan oynayana kadar şu adam oynasa nolur ki.Şans verin artık şu gençlere ya.

En fazla bugünkü skor ortaya çıkardı ve bu adamı memleketten kovardık ardından da saçma bir şekilde Zan niye oynamıyor diye tartışırdık.

Gelecek hafta G.Zan'a muz falan fırlatın. Kayar düser bi yarım sezon sakat kalır. O sırada Servet veya Ujfa'dan biri sakatlanır veya ceza alırsa Semih belki sans bulur. Hoca Hakan Baltazarı yada Ceyhunu stopere cekmezse :)

En fazla bugünkü skor ortaya çıkardı ve bu adamı memleketten kovardık ardından da saçma bir şekilde Zan niye oynamıyor diye tartışırdık.

Belki bu sonuç olurdu ama taraftar Semih'in arkasında dururdu.Genç oyuncu illaki hata yapacak,Semih'i kazanmalıyız.

Servet'ten daha kötü oynama şansı varmı?

3-4 yıl önce TR kupasıydı orda izledik galiba. Baya heyecanlıydı hata yaptı. Bir daha niye oynatılmadı anlamak elde değil.

Oynatmazsan zaten kazanamazsın, ben gideyim yedek kulübesinde oturayım 30 yaşıma kadar sonra "aaa bak ben tecrübe kazandım" diyip ilk 11 oyuncusu olayım.Hee canım hee.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt