Mesut Inan
10 Numara!
- 26 Ağustos 2009
- 11.919
- 1
- 1.363
Bugünden itibaren Galatasay'ın as stoperidir.
Galatasay ne renkdas. Galatasaray lutfen edit
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugünden itibaren Galatasay'ın as stoperidir.
bırakıcağını sanmam o rusky : ))Daha iyi olacak aslan parçası. Bırakma o formayı sakın![]()
Hızlı iki ayağıylada pas atabiliyor .Hava toplarında da kendini geliştirirse Yeni bir Bülent Korkmaz bulduk diyebiliriz.
bu düşüncelerdeki adam formayı bırakmaz....nöbetçi stoper demyin ona. lakabı rusky. ruslara benzedğinden ve soğukkanlılığıyla ünlendiğinden arkadaşları öyle dermiş.semih kaya :En çok da İtalya Ligi'nde oynamayı istiyorum. Sert futbolu seviyorum. Karşımda oynayan futbolcunun bana direnç gösterdiği mücadeleler daha hoşuma gidiyor.Örnek aldığım değil de beğendiğim oyuncular vardı. Mesela Cannavaro ve Terry bana göre çok iyi oyuncular.Ben kendi stilimi kendim oluşturmak isterim. İleride "Semih Kaya'yı örnek alacağım" demelerini tercih ederim.
Atletizm yaptım. Okul takımında 5 yıl koştum. 6 bölge birinciliğim var. 3 bin metre koşuyordum. Futbol oynarken, atletizm yapmış olmanın yararlarını görüyorum.
sezon başından beri semih diye bağırıyordun.haklıymışsın sanırımhelal mete