#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Artilari

+ Teknigi cok iyi. Paslari yerinde.

+ Cok cabuk ve hizli. Ara paslarda goz actirmaz forvetlere

Eksileri

- Ilerde bastiginda gucsuz oldugundan tak diye alamiyor topu. Zan bu konuda daha iyi.

- Hava toplarinda iyi mi degil mi anlamadim. Santana ve Gokhan birer tane aldilar. Cem Sultanin ortasinda herifin teki bombos kaldi disari vurdu, o adami kacirdi misal

Ama iyi

Gökhan Zan ve Servet'ten daha az hatayla oynadi bugün. Haftayada ilk 11'de oynarsa birdaha vermez yerini.

hava toplarında biraz problemi var gibi ama ilk maçı belli olmaz daha.iyidin bugün

Daha iyi olacak aslan parçası. Bırakma o formayı sakın :)

ben begendim zan ve servete tercih ederim semihi umarim bundan sonra da oynatilir

aslan aslan kocum benim ...

Hızlı iki ayağıylada pas atabiliyor .Hava toplarında da kendini geliştirirse Yeni bir Bülent Korkmaz bulduk diyebiliriz.

semih kaya :En çok da İtalya Ligi'nde oynamayı istiyorum. Sert futbolu seviyorum. Karşımda oynayan futbolcunun bana direnç gösterdiği mücadeleler daha hoşuma gidiyor.Örnek aldığım değil de beğendiğim oyuncular vardı. Mesela Cannavaro ve Terry bana göre çok iyi oyuncular.Ben kendi stilimi kendim oluşturmak isterim. İleride "Semih Kaya'yı örnek alacağım" demelerini tercih ederim.

Atletizm yaptım. Okul takımında 5 yıl koştum. 6 bölge birinciliğim var. 3 bin metre koşuyordum. Futbol oynarken, atletizm yapmış olmanın yararlarını görüyorum.
bu düşüncelerdeki adam formayı bırakmaz....nöbetçi stoper demyin ona. lakabı rusky. ruslara benzedğinden ve soğukkanlılığıyla ünlendiğinden arkadaşları öyle dermiş.

Semih ; sen bizi Zanlara Zervet'lere birakma kocum.

Allah utandirmasin.

şu cocuk bizde ilk 11 de ilk defa giriyor. oynadıgı topu begendim. servet denen adam maca girdigi gibi adamı kacırıp düşürdü. helal olsun semih sana.

Masallah. Nazar degmesin. Yerinde hamleler yapiyor. Iyi pozisyon aliyor.

Ne kadar sakın soguk kanlı bi adamsın helal olsun koçum benım Allah sakatlıklardan korusun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt