#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Türkiye'de gençlere neden şans verilmiyor; bir türlü anlamıyorum. Gençlere 10-15 maç şans ver. Tutarsa yıldız çıkarmış olursun. Tutmazsa gönderirsin. Oyuncuya yazık etmezsin. Örnek Murat Akça. Oyuncuyu gönderdik. Kendisini gösterdi. Bir sene sonra Süper Lige transfer oldu.

Servet yok,Gokhan yok,sira sende kocum.

Saha senin,Göster kendini:D

Türkiye'de gençlere neden şans verilmiyor; bir türlü anlamıyorum. Gençlere 10-15 maç şans ver. Tutarsa yıldız çıkarmış olursun. Tutmazsa gönderirsin. Oyuncuya yazık etmezsin. Örnek Murat Akça. Oyuncuyu gönderdik. Kendisini gösterdi. Bir sene sonra Süper Lige transfer oldu.

Çünkü T.D.ler kendilerini ve günü kurtarma telşında olduklarından ve böyle beklenti içinde olan koskoca bir taraftar topluluğu da olunca gençler linç edilip apar topar kapı dışarı edilir oldu GALATASARAYIMIZDA...

İlahi şakacı seni. Bende biran ciddiye bağlayıp sana muhalefet yaptım. ;) özür dilerim renktaş.

Zan'nin bir tane hatasi hemen göze batiyor. ileriye dogru verdigi güzel paslar görülmüyor. ne olmus yani 1-2 pas hatasi yaptiysa. adam ileriye dogru oynamaya calisiyor. sürekli geriye mi versin toplari`? bunu mi istiyorsunuz?

Kim inanıyor Semihin oynatılacagına bırakın Allah aşkına kendinizi kandırmayı... Defans kurgusu şu şekilde olur..

Eboue --- Ujfa --- Balta --- Çağlar......

Bune Fredy geri döndü Balta ve Çağlar aynı takımdaysa ve Kayseri bizi soldan dağıtmazsa bu sene maç yapmayıp direk Bank Asyaya tayinlerini istesinler. Ya biride şu Semihe şans versin çocuk hücre cezası almış mahkum gibi.

Kim inanıyor Semihin oynatılacagına bırakın Allah aşkına kendinizi kandırmayı... Defans kurgusu şu şekilde olur..

Eboue --- Ujfa --- Balta --- Çağlar......

Semih oynar muhtemelen. Ama hoca Ceyhun'u da oynatabilir orada. Semih kendini gösterir inşallah.

Semih istediği kadar kendini göstersin OYNATILMAZ !!! Devre arasında da diğer gençlerimize yapılan kötü muamele yapılıp doğu takımlarından birine kiralanır boşuna Semih'in oynatılma beklentisi !!!

Abicim 8 haftada bu adamın yanlış pasları yüzünden Mustafa Sarp gibi adamdan gol yedik, Muslera Gökhan adamını kaçırdığı için kırmızı kart gördü. Rakiplere % 80 lik en az 5 tane asist yaptı balına gol olmadı. Ayrıca bunun yanlış verdiği paslardan sürüsünüde Sabri, Melo ve Ujfalusi telafi etti. Ne doğru pası. Dün bile kaç tane hatalı pas verdi çıkana kadar. Geçenlerde bir sürü video koymuştum gerekirse yine koyar görmek isteyenin gözüne sokarım. Yani attığı paslardan yarısı aleyhimize tehlike olan bir adam sırf topu ileriye gönderiyor diye kahraman oldu. Kusura bakmayında Metin Şentürk de 100 topa ileri doğru vursa yarısı bizimkilere gider geri kalan yarısıda yine bize GİDER!!!!

Zan'nin bir tane hatasi hemen göze batiyor. ileriye dogru verdigi güzel paslar görülmüyor. ne olmus yani 1-2 pas hatasi yaptiysa. adam ileriye dogru oynamaya calisiyor. sürekli geriye mi versin toplari`? bunu mi istiyorsunuz?

Terim'e birisi Semih diye bir oyuncusu olduğunu söylesin.

semih kaya :En çok da İtalya Ligi'nde oynamayı istiyorum. Sert futbolu seviyorum. Karşımda oynayan futbolcunun bana direnç gösterdiği mücadeleler daha hoşuma gidiyor.Örnek aldığım değil de beğendiğim oyuncular vardı. Mesela Cannavaro ve Terry bana göre çok iyi oyuncular.Ben kendi stilimi kendim oluşturmak isterim. İleride "Semih Kaya'yı örnek alacağım" demelerini tercih ederim.

Atletizm yaptım. Okul takımında 5 yıl koştum. 6 bölge birinciliğim var. 3 bin metre koşuyordum. Futbol oynarken, atletizm yapmış olmanın yararlarını görüyorum.

bence semih mutlaka şans bulcak ve formayı vermiycek.

bu sansida kullanamazsa semih biter. servetle gökhan yok bu 1000de 1 olacak bir olay..

Çok güzel açıklamalar Sergen'in koyduğu.Umarım Semih,oynarsın ve bu kulüpte Bülent Kaptan gibi bir simge bir sembol olursun.Taraftar olarak da böyle bir isime ihtiyacımız var.

Geçtiğimiz senelerde talihsiz bir sakatlık yaşayıp ciddi bir beyin ameliyatı da geçirmişliği var Semih'in. Beşiktaşlı rakibinin tekmesi yanlışlıkla yüzünde patlayınca acilen ameliyata alınmıştı. Ameliyata giderken Fenerbahçeli doktorun "Ameliyat çıkışı Fenerbahçeli olacaksın." demesi üzerine "Çıkarmayın o zaman" demesi altyapı efsaneleri arasında yer alır.

Berkin dururken Riera oynuyor yahu, ne Semihinden bahsediyosunuz. Hakan Balta oynar yine Semih oynatlmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt