#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Umarım sürekli oynar.Zan'dan daha iyiydi bence.

çok anıl vardı

agabey hangisini diyosun?

Bu adam böyle oynamaya devam ederse ZAn ve Servet'i kadroya bile almayın.

Cok serin kanlıydı,bir pozisyon haricinde hatasız oynadı.Okadarda olsun..

Bence unfaluji semih için büyük bir şans.Ondan çok şey öğrenebilir..

Umarım defansın değişmez ismi olu ve bizde ecel terleri dökmeyiz artık maçlarda..:coffee:

Hata dediğiniz pozisyonu Servet 2 senedir her maçta 4-5 kere yapıyordu ama biriniz girip yazmıyordunuz.

Cok serin kanlıydı,bir pozisyon haricinde hatasız oynadı.Okadarda olsun..

Bence unfaluji semih için büyük bir şans.Ondan çok şey öğrenebilir..

Umarım defansın değişmez ismi olu ve bizde ecel terleri dökmeyiz artık maçlarda..:coffee:

Aynı pozisyondan bahsediyorsak, o pozisyonda suc tamami ile Riera'ya aitti. Markaj altındaki bir defans oyuncusuna geri pas vererek az kalsın Semih'in basını yakıyordu.

100 kere yazdik Türkiye'nin gelmis gecmis en yetenekli stoperi diye. arkaya atilan toplarda süratli oyunculari bile yakaliyor, müthis bir sicrama yetenegi var, ayagi iyi, sogukkanli, cevik..daha ne?? Semih yerine Servet'in yedekte oturmasi bile hakkarettir. Ben Terim'i oynattigi icin övmem. Bu zamana kadar niye onyatmadi diye kiziyorum. bugün de oynatmasa direk küfür edecektim zaten.

Terim'in açıklamalarını dinledim şimdi. Semih'i çok beğenmiş. TTArena'da da ilk 11 başlayacaktır aslan parçası.

aslan parcasi cok gay bir ifade. lutfen kullanmayalim.

Semih yetenek olarak 5 tane Gökhan Zan 56397 tane Servet eder. Bu ikisine göre en büyük artısı çok çabuk olması. Tek eksiği tecrübe bunu da Ujfalusi sayesinde halleder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt