#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Senelerdir CL'de olmayan bir takımın uzun bir zaman sonra iki genc oyuncuyla o ürkütücü platformda basarılı olacagını falan mı zannediyosunuz siz? Oghonna'yı Career mode'da takımıma aldım ayrı :)

Senelerdir CL'de olmayan bir takımın uzun bir zaman sonra iki genc oyuncuyla o ürkütücü platformda basarılı olacagını falan mı zannediyosunuz siz? Oghonna'yı Career mode'da takımıma aldım ayrı :)

Ogbonna Fifa12´de gercekten cok iyi,ama ondan dolayi yazmadim.:asd:

Bu yaz italyan medyasina "Ogbonna --> Galatasaray" haberler yansidi,ve serie a´da birkac takim (neapel,florenz) istiyormus.

yani italyan medyasina güvenerek yadzim ogbonnayi .:b5:

gelir toure gelir

para icin arsenalden citye yedek kalmaya giden simdi de psgye gidem diyen toure turkiyeye gelir

oynatiriz sivas deplasmaninda toureyi sonra "hmm balta oynadi sabri oynadi sonuc bu"

LESH

Ogbonna Fifa12´de gercekten cok iyi,ama ondan dolayi yazmadim.:asd:

Bu yaz italyan medyasina "Ogbonna --> Galatasaray" haberler yansidi,ve serie a´da birkac takim (neapel,florenz) istiyormus.

yani italyan medyasina güvenerek yadzim ogbonnayi .:b5:

Onun icin yazdın demedim zaten ;) Ogbonna'yı alırsak bir kac sene sonrası icin mükemmel bir yatırım olur. Ama araya "elit" düzeyde bir stoper katmamız CL'de acil basarı icin olmazsa olmaz bir unsur. Bu oyuncu Ujfalusi olmamalı.

Onun icin yazdın demedim zaten ;) Ogbonna'yı alırsak bir kac sene sonrası icin mükemmel bir yatırım olur. Ama araya "elit" düzeyde bir stoper katmamız CL'de acil basarı icin olmazsa olmaz bir unsur. Bu oyuncu Ujfalusi olmamalı.

zaaten ujfayi kesmem.söz konusu toure´di,bende onun yerine kimi alacagimi yazdim iste.

neyse biraz konu disi oldu.

ogbonna haberini ben koymuştum buraya :D

çok soğuklkanlı ve iyi bir oyun ortaya koydu hızlı olması çok büyük avantaj bizim için çok beğendim semihi inşallah düzenli oynar servet ve ceyhundan çok daha iyi bir stoper oynadıkça gökhan zandan da iyi olur deplasmanda bu kadar iyi oynarsa sami yende işi çok daha rahat biraz fizik yaparsa daha güzel olur

Bugünün en güzel gelişmesi kuşkusuz Semih'in performansıydı. Oynadıkça çok daha iyi olacak inşallah.

Semih 'Kaya' gibi bir stoper olur insallah.

Kimse yazmamis ben yaziyim barii :)

Edit: Refik Mac topiginde yazmis, patenti ondaymis, copyright parasi istiyormus. O yuzden edit :asd:

Güvenimizi boşa çıkarmadı. Umarım kalıcı olur.. :)

kaya gibi defans. kayseri de hatasız oynadı en son bir sarı kart gordu. adam olacak bu çocuk...

Sari kart alirken de atagi kesmeyi, hatta topa dokunmayi düsündü Semih. Kizilacak bir hareket degildi bence. Topa kaydi rakibin ayagina geldi. Hepsi bu. En azindan digerleri gibi rakibin yaninda kosmuyor. Hamle yapiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt