#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Daha önce o adanalı çocuğu almaya kalktıklarındada kemal tokak ve serdar aziz derken herkes de bu çocuğu savunduk. Hiç biri semihten iyi değil. Fenerin aldığı kesimal da ortada. Kendi değerlerimize sahip çıkalım. Bu çocuk has galatasaraylı. Ben bjkden başka yerde oynamam diyenin peşinde dgl buçocukların peşinde koşalım

Bu adama şans vermek lazım.Haftaya da oynasın.

Semih artık şans değil formayı hak ediyor.

Yıllardır kendisini "ben yedek bırakılacak futbolcu değilim" diye lanse eden servet, ki o servet nasıl hatalar yapıyor herkes biliyor.

Bu takımın defansı Ujfa ve Semih'tir.

Gökhan Zan yedektir.

Hava toplarında kendini geliştirmesi lazım. Galatasaray'ın uzun yıllar defansı olur.

İnşallah bu formayla banko oynayarak adını Bülent Kaptan gibi büyük bir onura kadar yükseltirsin genç aslan..

Seni izlemek istiyor bu taraftar!

Arkandayız..

Hata yapsanda umrumuzda değil biz senin oynamanı istiyoruz!

Inshallah devam eder oynamaya ve ustune ekler de futbolunun ve bizi futbolu bilen karsima ciksin diyen futbol duayeninden kurtarir.

Servetin bunca yıldır yaptıgı hatalara katlandıgımız kadar bu çocuğa katlansak eminim süper bir stoper olarak takımın vazgeçilmezi olur.

Tüm taraftarlardan ricam hata yapsa bile destek olmalı sahip çıkmalıyız

Ujfalusi Semih icin bir sans. Sonucta dunku macta da bazi yerlerde Semih'in alanini da kapatti oraya hizlica gidip. Ujfalusi ile beraber oynadiklarinda hem ondan birseyler de øgrenir hem de Ujfalusi biraz olsun Semih'in ilk baslarda verecegi aciklari kapatabilir. Ben begendim. Umarim devamini getirir ve Terim de artik Servet'ten falan kurtarir bizi. Øyle de gol yiyoruz bøyle de Servet oynadiginda ve gelisim falan yok Servet'te en azindan Semih oynarsa gol yersek bile onun hatalarindan iyiye dogru deneyim kazanmasi icin umudumuz var.

MİT te falan çalışmama gerek yok kardeşim. Yıllardır beden dili ile ilgili eğitimler alıyorum. Ayrıca böyle dalga geçer gibi konuşmanda senin kiminle nasıl konuşacağını pek bilmediğini gösterir. Medya kurulu koordinatörüsün ama medyayla ilişkilerin bana verdiğin yorum gibiyse Allah yardımcın olsun.

çok etkili konuşmuşsun.

Herkes basından beri semih'i savunuyordum rerörererö falan diyor lan nerdeyse, semih'in oynaması gerektigini soyleyen 3-5 kisi vardır en fazla onceden.

Semih Kaya oynatılsın dediğimde transfer nöbetindeki arkadaşlar tarafından ''Kuş'' damgası yemiştim.

Semih Kaya II. Bülent Korkmaz olur. Bir de dikkat ettiniz mi bilmem oyun stili aynı ujfalusiye benziyor sanki.

Herkes basından beri semih'i savunuyordum rerörererö falan diyor lan nerdeyse, semih'in oynaması gerektigini soyleyen 3-5 kisi vardır en fazla onceden.

vallaha o 3, 5 kisinin arasindayim renkdas.. ama zannedersem o 3,5 in arkasina.. forum basinda.. bi sifir koyabilirsin.. genel Galatsarayli bazindada.. 2 tane 0 yada 3 tane 0 koyabilirsin arkasina..

bu haftada oynar heralde

sarı cocuk bi daha cıkarma formayı

1. GSC Portal: Cevap: Semih forma istiyor!

hocam yanlis hatirlamiyorsam ondan oncede.. UEFA ceyrek final yada 1/16 macinda oynadi.. hamburgmuydu yoksa ondan onceki mac hatirlamiyorum tam olarak.. Meira gitmisti galiba.. Bulent Hoca oynatmisti

1. 27.09.11, 09:47

Konu: Fatih Terim'in Dediklerini Anlama ve Geleceğe Bakma Klavuzu

yazan Oktay Karaca

kanka r10 le drogbayi gelince takimin dengesi bozulur.. hem savunmayi neyaptin sen ya? gokhan ve servet.. burak lutfen kadro yapmayi..

Muslera Sabri Urfali Semih Hasan Ali Kaldirim (ocakta) Melo...

1. 11.09.11, 19:02

Konu: STSL 11/12 H:1 | İ.B.B. 2-0 Galatasaray | 11 Eylül | Maç Sonucu

yazan Oktay Karaca

Zan sakatlandi Semih girsin

1. 28.08.11, 04:04

Konu: Transfer Nöbeti - ARŞİV

yazan Oktay Karaca

Kankeyta kizma keyta pahali diyosun almiyosun, podolski yalan oldu, sikinti bitek solda olsa, savunmanin gobegi SOS veriyor kimse donup bakmiyor ustune basiyor SEMIH KAYA zanin yerine oynatilmali!!...

1. 24.08.11, 23:44

Konu: Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | 24 Ağustos | Maç Sonucu

yazan Oktay Karaca

Semih Kayaya nezaman sans vereceksin hocam?

Adam genc oynat alissin.. TSL rahat rahat oynar bu cocuk yapma gozunu seviyim..

gecmisteki yazdigim yazilar.. buyrun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt