#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

1-2 hata yapar asarlar bunuda.klasik Türk taraftarımız

Ayrıca ortasahaya gerektiği zaman çıktı ve toplara o kadar yerinde müdahale etti ki, M.idmanyurdunu daha fazla atak yapmasını engelledi tek başına(abartmış olabilirim, ama Semih abartılacak bir stoper Servet ve Gökhan'a göre)

Bu daha hic birsey. Semih hala ürkek oynuyor. Bir kac mac daha lazım. Sonra Cimbomlu Terry'yi izlemeye baslarsınız.

nazar.boncugu.1.jpg

kendine baya güveniyor. begendim ben bu cocugu ayagına top gelince kokrmuyorum en azından. bugün iyiydin semih. sende kalite kokuyor.

Olur da Servet/Zan geldiği gibi bu formayı ondan alırsa ... anladınız işte gerisini, söylettirmeyin beni.

servet yedekdi demekki formayi alamamis zan da alamaz bundan sonra

Kabataslak bakınca bi stoper oyuncusunu kazanmak da kaybetmek de bir o kadar kolay. 2 hata yaparsa hemen gözden düşer, 1-2 maç belli bi standartta oynarsa da o güvenle çok daha iyiye gider. Semih, Türkiye'nin ve dünyanın sayılı stoperlerinden biri olma yolunda çok iyi adımlar attı son 2 maçtır.

Koç.

Daha çok süre aldıkça daha iyi olacaktır inşallah..Yine de konuşmak için erken bekleyelim..

Bu adamı boşuna övmüyormuşuz 2-3 senedir demek ki...

Bir hatası vardı maç boyunca önemli bir hataydı ama olsun oynadıkça tecrübe kazanacaktır.

Kayseri maçından sonra kafa topu alamıyor tarzında eleştiriler vardı yanlış hatırlamıyorsam.Bugün Nobreden aldığı topları hep beraber gördük.Hala eksikleri var çok doğal olarak.Sabredip geliştirmesini beklememiz gerekiyor ki biraz daha özgüven kazandıktan sonra çok daha iyi bir Semih izleticektir bize.

Galatasaray taraftarını uzun zaman sonra takdir ettim maç başında Semih'e verilen desteği gözünce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt