#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Böyle devam ederse Zan'la Servet formayı Ujfa sakatlanır ya da ceza alırsa görür..

Reis Semih,Serdar Aziz´i unutturur diyordun,Berkin´de Töre´yi unutturur mu?:asd:

Stilleri biribirinden coooook farklı. Berkin, Gökhan Töre kadar klas degil demiyimde daha az showa kacan bir futbol anlayısı var. Ama anormal derecede yetenekli bir oyuncu. Kelimelerle tanımlamak oldukca zor. Tek diyebilecegim, bu sezon Riera kadar sans verilseydi en az 5 asisti vardı suana kadar. Oyle duran toptan falanda degil. Direk bireysel kabiliyet.

Berkin çok hızlı bir oyuncu. Şu ligde birebirde geçemeyeceği oyuncu yok. 2 ayağını da kullanabiliyor. Şutları iyi. Fatih hoca umarım ondaki cevheri görür.

Berkin çok hızlı bir oyuncu. Şu ligde birebirde geçemeyeceği oyuncu yok. 2 ayağını da kullanabiliyor. Şutları iyi. Fatih hoca umarım ondaki cevheri görür.

Biri acsın bir konuda verelim gazı imparatoreye :dogrun:

Gerci ben Arda gittikten sonra bir konu acmıstım. Bayada ilgi gormustu hani. Taa ki isim saksakcısı taraftarın Riera transferine kadar.

Biri acsın bir konuda verelim gazı imparatoreye :dogrun:

Gerci ben Arda gittikten sonra bir konu acmıstım. Bayada ilgi gormustu hani. Taa ki isim saksakcısı taraftarın Riera transferine kadar.

Sen aç reis bu konuyu da. Sen uğurlu geliyorsun. Semih konusunda da ilk sen bastırdın :-)

nobre ile başarılı bir şekilde boğuştu ve nobre bu ligin en fizikli oyuncularından biri aynen devam aslanım

Bu arada yaptığı faul ve gördüğü kart çok yerindeydi.Zeki topçu.Nobre'yi indirmesiyle önemli bir pozisyonu önledi.

Yemin ediyorum öylesine güven veren bir performansı var ki şu anda abartısız yurt dışına transfer olsa hiç sırıtmaz.

Takım puan kaybetti fakat önemli bir futbolcu kazanıyor.

Eboue'den sonra maçın ikinci en iyisi.

Nobre gibi hava hakimiyeti yuksek olan bir topcuya kafa topu bile attirmadi.

Bu oglan iyi yolda.

Edit: ve daha 20 yasinda.

Helal olsun.

Defansın Servet ve Gökhan'a mahkum olmadığını iki isminde azalarak biteceğini gösterdi.

Şu düzeyde yerli 2-3 genç oyuncumuz daha olsa gelecek yıllarımız garanti altında olur.

devre arasında yerli transferi için elimizi güçlendirdi .. teşekkürler vallahi geç oldu ama iyi oldu kalıcı olur inş . hayvani sıçrıyo bu arada şaşkınım hala

İnşAllah burda övdüğümüz Semih'i, en ufak hatasında yerden yere vurmayız.

Maşallah diyelim.Nazar değmesin.Altyapıdan gelmiş yetenekli oyunculara her zaman özel bir ilgisi olmuştur bu taraftarın.Sana güveniyoruz Semih Reis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt