#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Hava hakimiyeti iyi olan nobreye hava topu aldırmadı. Nobreye bir pozisyonda kafa vurdurdu ondada nduka golü atıyordu.

En önemlisi top ayağında iken Zan gibi panik yapmıyor. Soğukkanlı bir şekilde topu kullanıyor. Maçın son dakikalarında 2 pas hatası yaptı..Maç genelinde topu oyuna sokmada çok başarılı buldum.

Arkadasimiz iyi ya daha ne olsun, ins'Allah her zaman ilk 11de yeri garanti olur, devamini bekleriz reis

İnşAllah burda övdüğümüz Semih'i, en ufak hatasında yerden yere vurmayız.

Bizim taraftarımız bence sabretmesini bilen bir taraftar. Mesela takım kötü giderken tüm takıma protesto olduğu sırada bile Rijkaard'a tek bir ses çıkarmadı aksine pankartlarla destek oldu. Protestonun en fazla olduğu (ters pankartlar, ilk 5 dakika susma ve tezahüratlarla süren protestolar) Diyarbakır maçında bile böyleydi bu durum. Tabi Ankaragücü maçında da "Rijkaard istifa" diye bağıran da bizim taraftar ama o zamanlarda baya kötüydü takım, taraftar da haliyle bir anlık tepkiyle öyle bağırmıştı.

Herneyse yani Semih'e de gereken sabır gösterilir fazlasıyla diye düşünüyorum, hatta eminim bu konuda.

Allah kem gözlerden sakınsın.İnşAllah sakatlık ve türevi sorunlarla karşılaşmazda Servet ve Gökhan Zan yerine alt yapımızdan çıkan Semih'imiz oynar.

Bizim taraftarımız bence sabretmesini bilen bir taraftar. Mesela takım kötü giderken tüm takıma protesto olduğu sırada bile Rijkaard'a tek bir ses çıkarmadı aksine pankartlarla destek oldu. Protestonun en fazla olduğu (ters pankartlar, ilk 5 dakika susma ve tezahüratlarla süren protestolar) Diyarbakır maçında bile böyleydi bu durum. Tabi Ankaragücü maçında da "Rijkaard istifa" diye bağıran da bizim taraftar ama o zamanlarda baya kötüydü takım, taraftar da haliyle bir anlık tepkiyle öyle bağırmıştı.

Herneyse yani Semih'e de gereken sabır gösterilir fazlasıyla diye düşünüyorum, hatta eminim bu konuda.

Keza aynı durum Muslera içinde yaşandı ve bu gece bir nebze de olsa gösterilen sabrın meyvası yendi sanırım.

Maça giden taraftarımızında destek vermesi güzeldi. Semih, semih tezaruhatları bazılarına mesaj olarak gitmişdir. Bu saatten sonra kolay kolay kesik yiyeceğini sanmıyorum. Allah sakatlık falan yaşatmasın.Çok övüyoruz ama nazar falan değmesin:)

Maaşallah demek istiyorum sadece ve sezon sonu bitecek olan sözleşmesi 5-10 yıl uzatılmalı. :)

Bu konuda senin kadar iyimser bakamıyorum Cem.Ben Riera'yı hiç beğenmedim,ama Bursa maçında(staddaydım) hep bir ağızdan yuhlandığını gördüm.Bizim taraftarların bir kısmı bir tuhaf olmaya başladı.Hiç bir şeyden memnun olmayan bir taraftar topluluğuna doğru hızla ilerliyoruz.

Taraftar kolay kolay asmaz Semih'i øyle birkac hatasinda. Ekstra Semih olacak ben inaniyorum.

Altın bulduk .Çok değerli bir oyuncu olacak .Hatta oldu .Gökhan + Servetin yıllardır yapamadığını tek maçta yaptı .

20 yaşında böyle oynuyosa ilerde tecrübe kazandığında neler yapar bilemiyorum

çok önemli bir oyuncu olacak gibi gözüküyo

bi savunmacının yapması gereken herşeyi yapıyo

bi de üstüne top tekniği de iyi

sevdim seni sarı kafa

Bu arada bjk maçındaki performansını merak ediyorum. Umarım tecrübesiz diye kesmezler.

masallah diyorum. 5-6 macta daha oynasin milli takimin da bankosu olur. Allah sakatliklardan korusun bu genc kardesimizi. Kesimal, Aziz fln eline su dökemez Semihin.

Bu arada bjk maçındaki performansını merak ediyorum. Umarım tecrübesiz diye kesmezler.
bu düşünce bende de var. ama benfica maçı iyi olcak .belki gençlerden bikaçı şans bulur ha : )) okan derici,berkin ve özellikle merthan şans bulmalı o maçta. tabi uğur ayhan da var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt