#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

altyapıdan bikaç eleman oynar mutlaka. özellikle hüseyin tokmak,okan derici,merthan.

İnşallah,Fatih hocanın bu yönünü çok seviyorum.

Bizim kadro 25 kişilik,diğer takımlara göre daha az.

Fatih hoca bunun sebebi olarak genc oyunculara forma şansı gelmesi icin ve tribünde oturan futbolcu sayısı az olması icin böyle demişti.

Dediği gerçekleşti,Servet Gokhan gibi isimler olmayınca sıra Semih'e geldi.

Bu sezon böyle seyleri çok yasayacağız gibi.

Semih iki maçtır çok iyi. Ve bu adam, yanlış hatırlamıyorsam en son 2 sezon önce İbb maçında oynamıştı. O günden bugüne A takımda ilk defa forma giyiyor ve Servet'den 35445465451351656513140000005465 kat daha iyi olduğu kesin..

Fizik olarak bence iyi, yani görünüşe aldanmamak lazım.. Güçlüdür o. Yoksa kolay değil yani. Servet'te fizik varda ne oluyor...

2 yedek çok semih ujfa banko alternatif ceyhun zan yeter oraya serveti satmamış lazım bizi devre arası stoper transferinden kurtardı semih ofansif orta saha ve sol açığa yönelmeliyiz ilk hamle

Fiziğini geliştirirse çok iyi bir stoper olur.Fiziğini geliştirmesi lazım.

Daha önceden kaç kere söyledim bu çocuk yavaş yavaş takıma entegre edilmeli diye. Şimde bu kısmet ayağına geldi. İnşallah formayı Servet ve Gökhan'a kaptırmaz. Uzun yıllar bize ilk 11'de hizmet edecek yeni altyapı oyuncusu kazanmış oluruz.

Daha önceden kaç kere söyledim bu çocuk yavaş yavaş takıma entegre edilmeli diye. Şimde bu kısmet ayağına geldi. İnşallah formayı Servet ve Gökhan'a kaptırmaz. Uzun yıllar bize ilk 11'de hizmet edecek yeni altyapı oyuncusu kazanmış oluruz.
'

kaptirmaz degil Fatih Terim bu cocuga guvenip formayi oteki kazmalara vermemeli..

ha suda bi gercek Antremanda Servet tutar pataklar bu cocugu diye korkuyorum..

konu burasi degil belki ama mesela semih gibi Rieranin yerinede.. alt yapidan.. sola bi genc kardesimizi koyabiliriz.. neden olmasin? bundan kotumu olacak? birazcik eli ayagi duzgun.. topu dengeli oynayan birini koysak tas gibide oynar..

konu burasi degil belki ama mesela semih gibi Rieranin yerinede.. alt yapidan.. sola bi genc kardesimizi koyabiliriz.. neden olmasin? bundan kotumu olacak? birazcik eli ayagi duzgun.. topu dengeli oynayan birini koysak tas gibide oynar..

bu takım bu seyirci şimdi bunu kaldırmaz semihin potansiyeli belliydi zaten ayrıca oraya koyacağımız genç oyuncunun potansiyeli varsada öldürürüz

Bjk maçında kesilecekmi merak ediyorum.

BJK macinda kesilirse bu oyuncuyu bitirirsin..

adam kusursuz oynasin.. sonrada BJK macinda kesilsin.. adam kendi kendine diyecek.. bu 2 kazmanin arkasinda curuyuorum.. iyi oynasamda oynamasamda farketmiyor.. adamin motivasyonunu oldurur Fatih Hoca, bu adam BJK macinda banko oynamali..

Almeida hiç birşey yapamaz karşısında :)

almeida her topu indirir. fazla büyütüyoruz gözümüzde. almeida oynarşa şayet semih hava toplarında çok sıkıntı çeker
servet cok iyi oynar sanki salih:) hata yapacaksada bu cocuk yapsın. servetten sıkıldım cünkü. almeidayı ujfalusi tutar olur biter:)

almeida her topu indirir. fazla büyütüyoruz gözümüzde. almeida oynarşa şayet semih hava toplarında çok sıkıntı çeker

Yıllardır Nobre dediğimiz adam her hava topu mücadelesini kazanıyordu stoperlerimize karşı ta ki Semih'e kadar ;)

Bir daha düşün bence. Servet zaten hava topu olmayan kötü bir stoper. Almeida'yı çok izledim hava toplarının hiç birini alamaz Semih'ten.

iyide herşeyi boy belirlemezki zamanlama ve sıçramada etki eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt