#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

servet cok iyi oynar sanki salih:) hata yapacaksada bu cocuk yapsın. servetten sıkıldım cünkü. almeidayı ujfalusi tutar olur biter:)

servetciğim oynasın diye demedim zaten :D ama hala semihin almeidadan o topları alabileceğini sanmıyorum. yani kendinizi öyle çok üstün olabilecek havasına sokmayın diye söyledim. çünkü iki günde puyol yaptığımız gibi iki günde satıyoruzda adamı.

servetciğim oynasın diye demedim zaten :D ama hala semihin almeidadan o topları alabileceğini sanmıyorum. yani kendinizi öyle çok üstün olabilecek havasına sokmayın diye söyledim. çünkü iki günde puyol yaptığımız gibi iki günde satıyoruzda adamı.
yok bu cocukta havaya girecek tip yok. kendi stilimi yaratmak istiyorum dedi ya benim icin tamamdır bu cocuk:) artık herşey ona kalmış kendini geliştirme konusunda.

Şu haldeyken Servet'i oynatmak büyük risk.

Bence kesinlikle Semih oynamalı.

İsterse maçı katletsin.

servet ve gokhan zan hatta emre aşık ne zaman nobre karşında üstün oldu da biz görmedik? Semih 'in altyapıda iken şampiyonluk veya maç kazanma hastalığı adına sakat sakat oynatılmasaydı çoktan semih'i kazanmıştık. Birde Bülent hoca zamanında daha fazla oynatsaydı! Serdar aziz den eksiği yok biraz daha sert olmalı diye düşünüyorum. kafa toplarını mükemmel topluyor.hata yapacak elbette kimler yapmadı ki. Bjk maçında hoca ona güvenini göstermeli ve oynatmalı. yoksa yine bocalar özgüvenini kaybeder.

Ujfalusiyi verirsin Almeidaya olur.

Semih konusunda fiziği biraz daha gelişirse ve hava hakimiyetide belli seviyeye gelirse çok çok iyi olacaktır.

Abartmasak bile, Almeida'yı Servet ve Gökhan dan iyi tutacağı ve Ujfaluji'ye daha çok uyum sağlayacağı garanti.Kaldı ki Servet uzun süre oynamadığı maçlardan sonra saatli bomba gibi oluyor.En iyisi böyle devam etmek.

Servet nedir ALLAH aşkına. Semih 10 tane Servet eder.

Semih hata yapsada kredisi bol,ama Servet veya Gökhan Bjk maçında oynayıp hata yaparsa taraftar ayağa kalkar.Ondan dolayı şapkadan tavşan çıkarmaya gerek yok.Semih aslanlar gibi oynar.

Buraya yazıyorum Almeida karşısında büyük bir üstünlük kuracak kendisi. Maçtan sonra görüşürüz ;)

Fatih hoca Bjk macında Italyaya karsı oynadıgını mazeret edip kesmez insallah.

servetin oynayacagi nerden cikti ya semih sakat veya cezali olmadigi sürecek servet ve zan formayi alamaz bence

Valla Servet'in her zamanki hatalarından dolayı yiyeceğimiz bir gole, Semih'in hatasından 3 gol yemeyi tercih ederim. Gökhan Zan'a gelince, eğer Semih 4-5 maç üst üste oynamış ve birkaç hata yapmış olsa idi, sağlam bir Gökhan'ı oynatırdım Semih fazla havalanmasın diye. Ama iki maç üst üste iyi maç çıkarmış, seve seve oynatacaksın derbi de olsa. Bu oyuncuyu kazandığımızda defansımızın tek eksik yeri sol bek oluyor. Onu da ara ki bulasın...

BJK maçında çok kötü başlarsa gemen değiştirirsin olur biter, ama Semih'in çok iyi olacağına inanıyorum.

altyapıdan olunca kan çekiyo ,müdavimi oluyoruz bahriz.:D berkin ,okan derici de kendini gösterirse bu sık yorumları onlarda da görücez.heleki erdi güncan parladığı zaman....artist yakıştırmaları çok olucak.ama o daha büyümedi aklı bi karış havada yeteneği ise gerçekten iyi.

Fener macını iple cekiyorum. Bienvenu ve Fenerbahceli genc Semihi üstüste koyup halleder. Sonra Serdar Kesimalcıları görürüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt