#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Son maçlarda da gördüğünüz gibi Semih Milli Takım ve Galatasaray'da önemli başarılar elde edecek.

iste bu be birakin oyuncu transfer etmeyi alt yapida ne oyuncular var darisi berkinin basina

radyospora konuşmuş celal gürcan:

SEMİH KAYA’DAN BÖYLESİNE BİR PERFORMANS BEKLEMİYORDUK.

Altyapıdan gelen Semih Kaya’nın performansına da değinen Gürcan, “Birkaç haftadan bu yana Fatih hoca, Semih Kaya’dan bahsediyordu. ‘Semih’i hazırlıyorum’ diyordu. Nasıl bir performans göstereceğini bilmiyorduk; ancak merakla bekliyorduk. İnanın böyle bir Semih Kaya olacağını biz de tahmin etmemiştik. Altyapıdan geliyor olması da çok hoşumuza gitti. Semih’in çıkışı taraftarı da heyecanlandıran bir gelişme oldu” dedi.

radospora konuşmuş celal gürcan:

SEMİH KAYA’DAN BÖYLESİNE BİR PERFORMANS BEKLEMİYORDUK.

Altyapıdan gelen Semih Kaya’nın performansına da değinen Gürcan, “Birkaç haftadan bu yana Fatih hoca, Semih Kaya’dan bahsediyordu. ‘Semih’i hazırlıyorum’ diyordu. Nasıl bir performans göstereceğini bilmiyorduk; ancak merakla bekliyorduk. İnanın böyle bir Semih Kaya olacağını biz de tahmin etmemiştik. Altyapıdan geliyor olması da çok hoşumuza gitti. Semih’in çıkışı taraftarı da heyecanlandıran bir gelişme oldu” dedi.
sorunda o zaten tahmin edememeniz. nice iyi futbolcu alt yapıdan a takıma cıkmadan kaybolup gidiyor. sizin işiniz tahmin etmek. en azından denemek.

Şans vermezseniz zaten tahmin edemezsiniz performansını. Güvenin şu çocuklara.

"Semih den böyle bir performans beklemiyorduk!!"

Denemeden önce performans tahminin de mi buluyorlar acaba, ne yapması gerekiyor bu oyuncuların oynaması için amuda kalkıp gol atması mı?

İlla bir Ronaldo, bir Messi, bir Puyol çıkmasını beklemiyoruz, ayağı top yapabilenler çıksın en azından takıma, eğer ayağı top yapan biri yoksa bu da sizin suçunuz.

Yönetimde veya antrenörlerde suc yok.

Ondarda artik bizim rezil taraftarlari biliyorlar.Hücüm oyuncun Arda gibi olmasa "cakma yetenek,fizigi yok" felan denilir.

Semih de mesela BJK macinda (eger oynarsa) büyük bi hata yapsa,yine bazi sahislar gelip "serdar azizi almak lazim,semihle olmaz bu is" gibi yazilar yazarlar.

herkezin böyle oldugunu söylemek istemiyorum.ama son 4 senede oyunculara destek olmak konusunda cok kötü bi durumdayiz.

Koy Semihle Serdar Azizi tandeme, on yıl stoper arama...

ben böle olacağına inanmıyorum. semih kendi söledi ufralusi nin ona nekadar yardımcı olduğunu. semih in yanında tecrübeli bir stopere ihtiyacı olcak 1-2 sene. ufralusi yi yedek bırakmak içimden gelmiyor ama sene sonunda sözleşmesi bitecek olan chivu ile chivu-semih defansı çok iyi olur bence

Chivu gerçekten stoper için en iyi tercih olur.Adam ayrıca sol bek olarak da oynuyor ve Hakan Balta'nın form durumuna göre Ujfa-Semih tandemi de devam edebilir.

Beyler Semih italya maçının 2. yarısı oyunda yok yerine Murat girdi. Sakatlık yoktur inşALLAH

Sakatlandıysa vurun beni.Dayanamam buna.

Semih formayı kapmışken, sakat sakat bile oynar :o

Bilen var mı ne oldu Semih'e ?

Savunma oyuncusu Semih Kaya'ya sakatlığı nedeniyle ikinci yarı görev vermediğini anlatan Çetiner, ''Üst adalesinde önce oynadığı maçlardan gelen bir problem varmış. Oynayabileceğini söyledi, biz de oynattık. İkinci yarıda da oynamak istedi ama durum ciddileşince oyundan çıkardık. Herhalde lige kadar düzelir diye düşünüyoruz'' diye konuştu.

Savunma oyuncusu Semih Kaya'ya sakatlığı nedeniyle ikinci yarı görev vermediğini anlatan Çetiner, ''Üst adalesinde önce oynadığı maçlardan gelen bir problem varmış. Oynayabileceğini söyledi, biz de oynattık. İkinci yarıda da oynamak istedi ama durum ciddileşince oyundan çıkardık. Herhalde lige kadar düzelir diye düşünüyoruz'' diye konuştu.

Lan oğlum niye zorluyorsun bu kadar ?Bir maç yüzünden 10 maç kaçırıyorsunuz sonra.Bizim oyuncuların bu olayı eksik arkadaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt