- 19 Şubat 2009
- 22.419
- 4.015
- 2.483
Cevap: #26 Semih Kaya
Benfica maçında Berkin ilk 11 başlayacak mı onu söyle ?
bilirim ben .inan bana.
Benfica maçında Berkin ilk 11 başlayacak mı onu söyle ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bilirim ben .inan bana.
evet.Benfica maçında Berkin ilk 11 başlayacak mı onu söyle ?

O zaman antrenmanlarda niye yedek takımla çalışıyor ?![]()
kayseri maçından önce gece saat 2.30du bu mesajı attığımda. berkin ilk 11de başlıycaktır.bazen zamanı gelir. bu da öyle bi zaman. başka bi an değil. semih ne olursa olsun yarın ilk 11de olcaktır.kadere inanırım.
kayseri maçından önce gece saat 2.30du bu mesajı attığımda. berkin ilk 11de başlıycaktır.

adım kendi hakkımdaki gerçeğimdir.inan bana berkin oynıycak başka bi zaman yok onun için oynayıp kendini gösterecek.bu maç onun.İnşallah Sergen. Daha adını bilmiyorsun ama sana güveniyoruz![]()
emre çolağı antrenmanda gördüm. milli takımdan dönmüşlerdir. benfica maçında oynamasın,dinlensin.sonradan da oyuna gireblir tabi : )
iyileşir kaya gibi sağlam semihimizEvet Emre idmanda ama Semih ortalarda yok. Tedavisi yapılıyor çünkü.
iyileşir kaya gibi sağlam semihimizonu bunu bırakda berkin arslan diyorum
![]()

yalnız berkinin özel bi yetenek olduğunu onu izleyenler bilir. arda gibi topla poposunu dönmez kaleye gider.şut çeker ve yardırır.Bu akşam saat 21.30 da Stade de Geneve'de sol açıktan yardıracak![]()
yanılmak demeyelim sadece fatih hocanın seçimiydi ve inan bana dün gece aklıma geldi. berkinin internet sayfasına mesajlar da gönderildi.....ama ya çocuk götürülmezse dedim ve öyle oldu...![]()
Semih aynen Kaya gibi :-) Ama Berkin yok kafilede. Sergen Zeren yanıldı![]()
![]()
Semih aynen Kaya gibi :-) Ama Berkin yok kafilede. Sergen Zeren yanıldı![]()
adım kendi hakkımdaki gerçeğimdir.inan bana berkin oynıycak başka bi zaman yok onun için oynayıp kendini gösterecek.bu maç onun.
"Adim kendi hakkimdaki gercegimdir"
- Sergen Can Tarkan Zeren