#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Fenerbahçe Semihi alacakmış diye duydum bilen varmı hangi semihi alıyorlar bu Semihimi küçük Semihimi?

Yahu şeyini şeyettiğimin, şike şeysi ne zaman şeyedilecekse şeyedilsinde. Fenerbahçede medyadaki kalemşörleride şeylerinin şeysini tersten görsün.

ucanlar's list

picture-116.jpg

Semih sakatlığı zamanında hastanede yatarken hemşire buradan çıktığınızda febeli olacaksınız demiş.Semih'in cevabı:" O zaman hiç çıkmayaım hemşire hanım" :D ayrıca her zaman Metin Oktay gibi bir Galatasaray'lı olmak istiyorum demiş.Arda'ya güvenmem ama Semih Galatasarayını satmaz.

Yani diisinki Semih hemşireye yazmış ilemi?

Semih sakatlığı zamanında hastanede yatarken hemşire buradan çıktığınızda febeli olacaksınız demiş.Semih'in cevabı:" O zaman hiç çıkmayaım hemşire hanım" :D ayrıca her zaman Metin Oktay gibi bir Galatasaray'lı olmak istiyorum demiş.Arda'ya güvenmem ama Semih Galatasarayını satmaz.

O degilde,Semihin su cikisini görünce icimdem hep "iyikide o antep faciyasini yasamisiz" gecmiyor degil.

mesela gökhan zan sakatlanmasaydi,ilk golü felan yemezdik,servet zaaten oyuna girip kirmizi kart görmezdi felan..

Insallah Bulent Korkmaz gibi cesur Ppescu kadar teknik olursun.

Benim gozumde Ardadan ve nicelerinde daha degerlisin.

Formayi sakin birakma.Ujfalusiye ve Fatuh hocaya kulak ver yeter.(Sakin Servet ve Gokhani Zani dinleme):asd:

Sende uzun yıllar bu takıma hizmet edersin umarım başarılı şekilde tabi....

ÖmerToprak-Semih kaya ikilisi milli takımda iyi isler yapacaktır :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt