#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Son iki haftadır izleyemeyenlere ufak bir hatırlatma; Semih, Serdar Aziz'den daha iyi. Neymis? Semih, Serdar Aziz'den iyi :yenieek:

Son iki haftadır izleyemeyenlere ufak bir hatırlatma; Semih, Serdar Aziz'den daha iyi. Neymis? Semih, Serdar Aziz'den iyi :yenieek:
ÖYLE ZATEN .semih 16 yaşından beri bilinen bi oyuncu.avrupa devleri kimn peşindeydi ?arsenal,inter...

Bana Serdar Aziz demeyin,sinirim bozuluyor.Bursaspor ile oynadığımız maçta bize gol atmasa yüklü bir para alıyordum.Gol attı kuponumu yatırdı.Bursaspor-Trabzonspor maçında ise olmayan pozisyondan penaltı yaptırarak olarak ikinci defa kuponuma sebep oldu.:mad:

Bana Serdar Aziz demeyin,sinirim bozuluyor.Bursaspor ile oynadığımız maçta bize gol atmasa yüklü bir para alıyordum.Gol attı kuponumu yatırdı.Bursaspor-Trabzonspor maçında ise olmayan pozisyondan penaltı yaptırarak olarak ikinci defa kuponuma sebep oldu.:mad:
kim sana serdar aziz dedi ki?

Avrupa'ya gitmezse 10 yılımız güvencede.

2 maç oynadı daha adam ya. Tamam gelecek vaad ediyorda 2 maç oynadı. (Bir de eskilerde Tr kupası vardı galiba)

Sözleşmesi bitiyor, uzatalım ayağına iki aç sonunda senelik 1 milyon euro gibi salakça rakamlar önerilirse daha başlamadan bitiririz Semih'i.Yapalım 5 yıllık sözleşme, ilk sezon 500 bin ile başlayıp sonraki sezonlarda artırılmalı.Parayı gözüne dayayıp da manyak yapılmamalı.

Yaptığı olumlu müdaheleler için sayısız ''Maaşallah!'' sözü döküldü ağzımdan,oynadığı şu kısacık sürelerde...Eski atlet olduğunu,iki kez çok ağır sakatlık geçirdiğini filan biliyordum da top ayağında iken bu kadar rahat olduğunu bilmiyordum,stoper için uzun sayılmayacak boyuna rağmen kafa toplarına da çok iyi çıkıyor;vasat özellikleriyle forum efsanesi olabilmiş çok sayıdaki eski-yeni altyapı ürünlerinden farklı gördüm kendisini...Bu yıl aşama kaydettiğini düşündüğüm Serdar Aziz de çok gerekli değil artık,takımdaki tek çabuk stoper iken gönderilmesini doğru bulmadığım ''Paldır-küldür'' Emre Güngör den de çok daha iyi olacağının işaretlerini vermiş durumda,şimdiden...

Semih'in zıplama kabiliyetini eski oyuncumuz Yusuf'a cok benzetiyorum. Sadece son senelerine yetissem de, hakettigi değeri görmemis bir büyük bir oyuncuydu bana göre.

[video=youtube;6XR2KJYXzQQ]https://www.youtube.com/watch?v=6XR2KJYXzQQ[/video]

Semih'in zıplama kabiliyetini eski oyuncumuz Yusuf'a cok benzetiyorum. Sadece son senelerine yetissem de, hakettigi değeri görmemis bir büyük bir oyuncuydu bana göre.

[video=youtube;6XR2KJYXzQQ]https://www.youtube.com/watch?v=6XR2KJYXzQQ[/video]

Yusuf muhteşem bir oyuncuydu. Adam defansta çok etkili olduğu gibi, uzaktan attığı goller ve takımdaki çiroz oyuncuları biçen oyunculara sağlam girip adam ederdi. Yusuf benim için Bülent Korkmaz kadar değerli bir oyuncuydu.

Bizi Servet ve Gökhan kazmalarından kurtardın.

Kramponunun bağcığı'na kurban oluyum.

Bu maç Semih için çok önemli. Kazasız belasız atlatırsa daha vermez formayı. YÜRÜYEDUR ASLAN.

Sen oldun aga olay bitmiştir.Tebrik ederim umarım elinde onlarca kupa yükselir.

Artik deneme felan degil.

Galatasaray´in stoperi Yirmialti numarali Semih Kaya.

Sonunda bizi Servet´ten kurtardi.

Serdar Aziz´e 7 Milyon verecegimize,sana 10 milyon avroluk bi kontrat verek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt