#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Ilk yarı defansta sadece Eboue ve Semihi duyduk. 2. yarı Sivas bastırınca biraz afalladı, ama olur o kadar.

Bugün pek beğenmedim Nazar değdirdik. Goldede hatası vardı. Yavaş yavaş öğrenecek.

Her hata ona büyük tecrübe olarak dönüyor hatayı yapacaksa Semih gibi adamlar yapsın.Malum hataya kadar harika oynadı ondan sonra bocaladı ancak olacak okadar.

pedriel penalti degildi demis semih'i aklananlar's liste alabilirmiyiz?

pedriel penalti degildi demis semih'i aklananlar's liste alabilirmiyiz?

Penaltı değildi zatende golde malesef hatası vardı onunda etkisinde kaldı daha sonra.Muslera ile bir pozisyonda anlaşamaması falan oluştu.Ancak gole kadar diğer maçlarda oynadığından daha etkili bir Semih vardı.

bu kadar oynatilmamasi lazim noluyoar lan daha cocuk 19-20 yasinda

Saka mi bu yada totem falan mi? Millet 16 yasindaki cocuklari banko ilk 11 oynatiyorken biz 30 yasina gelince anca oynatiriz zaten. Gencse genc, ne var bunda? Servet ve Gokhan'i topla 1 Semih etmezler.

Fakat bugun Semih'i bende begenmedim, zaman zaman hucuma cikarken topu ayagindan fazla asti, zamanlama hatasi sonrasinda golu gorduk. Pedriel'in pozisyonunda biraz dengesiz yakalandi birazda sansizlik.

Ama sorun degil, umarim haftaya sari kart yemez ama yeme ihtimalli yuksek malum Servet partneri olacak. Servet'in aciklarini kapatacam diye faul falan yapmak zorunda kalir sari yer.

İkili mücadelelere yanlış yerden giriyor bazen. Bir bugün değil, geçen maçta da görmüştüm. Ama bugün göze battı.

Neyse Servet'ten kurtardığı için şu anda gözümüzde bir kahraman kendisi.

41 kere maşallah. O kadar kusur kadı kızındada olur ;)

Krampondan galiba bikaç defa kaydı. Golde de sağlam girse belki kesecekti kafayla.

Saka mi bu yada totem falan mi? Millet 16 yasindaki cocuklari banko ilk 11 oynatiyorken biz 30 yasina gelince anca oynatiriz zaten. Gencse genc, ne var bunda? Servet ve Gokhan'i topla 1 Semih etmezler.

Fakat bugun Semih'i bende begenmedim, zaman zaman hucuma cikarken topu ayagindan fazla asti, zamanlama hatasi sonrasinda golu gorduk. Pedriel'in pozisyonunda biraz dengesiz yakalandi birazda sansizlik.

Ama sorun degil, umarim haftaya sari kart yemez ama yeme ihtimalli yuksek malum Servet partneri olacak. Servet'in aciklarini kapatacam diye faul falan yapmak zorunda kalir sari yer.

alistira alistira oynatmak daha iyi. gecen sene kartaldayken birden her mac 11e koyarsan safti kayabilir

İkili mücadelelere yanlış yerden giriyor bazen. Bir bugün değil, geçen maçta da görmüştüm. Ama bugün göze battı.

Neyse Servet'ten kurtardığı için şu anda gözümüzde bir kahraman kendisi.

Dogru tespit etmissin.

Tecrübe ile giderilebilecek bir durum.

Bazi pozisyonlarda zamanlama hatasi yapiyor, hava toplarina cikarken mesela. Ama buna oynadikca alisacaktir, daha yolun cok basinda. :)

Bazen tam olarak duracagı yeri belirleyemiyor. Bu kabiliyet yada yetenek eksikligi degil. Oynaya oynaya kapatır. Sonucta Brezilya milli takımında oynamıs aciliB'ları da görüyoruz.

Bu arada Servet girdikten sonra amma hava topu verdik rakibe. Aziz amcaya sormak lazım tesadüf mü acaba.

Adamı 3 maçta göklere çıkardık. Şimdi de yerin dibine sokuyoruz.

kendisinin gelişimi için bugünkü macın kasetini seyretmeli ve hatalarını tespit etmeli...

Bence su da sorun. Bugun top cikartamadi takim dogru duzgun ve bir ara surekli paslar Semih'e geri dønuyordu o da zorunlu olarak insiyatifi aldi istese almayabilirdi Selcuk bile cok geriye døndu. Defanstan top cikarma isi hatta ortasahaya yakin yerden neredeyse oyun kurma isi biraz da ona kaldi. O yuzden bu sorumluluk artinca dolayisiyla pas hatalari falan oldu. Køtu bir pas trafigi vardi bugun. Pozisyonu penalti degilmis o zaman alalim aklananlar liste. Ekstra Melo yoktu onun da etkisi oldu bu pas hatalarinda dolayli da olsa.

Gayet iyi .Böyle oynasın hata da yapsın ama bu öz güvenle oynasın.Ben çok beğeniyorum sarı aslanı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt