#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Hatalı golü ve verilmeyen penaltı var. Tü kaka.

penaltı ile alakası yok pozisyonun, ayrıca hatası dışında mükemmel maç oynadı. ayağa nefis paslar atıyor.

O pozisyon penaltı değildi bence.

Penaltı pozisyonu da bana inandırıcı gelmedi. En azından kamerada gözükmüyor bastığı.

Yine iyiydi ama bugün çok da hata yaptı.Penaltı pozisyonu temiz hiçbirşey yok,golde bariz hatası vardı.Fener maçında olması gereken oyunculardan biri haftaya sarı görmez umarım.

Olur öyle hatalar aslanım sakın kafana takma sen Servet ve Gökhan'ı cebinde taşırsın.

Yine guzel oynadi. Takim bocalayinca Semihde biraz bocaladi. Olsun aslanim sen bøyle devam et.

2008'de iyi oynadı diye, 4 yıl boyunca takımın içine eden adama müsemma gösteren taraftarın, bugün hata yaptı diye bu Aslan Parçasını yermeyeceğini düşünüyorum!

Ara,ara hata yapacak tabi. Hatasız kul mu varmış?

Bizi derbide sensiz bırakma!

Aman Gebçlerbirliği maçında dikkat et aslanım kart görme.

Biraz güçsüz gibi gol olan pozisyonda da bariz belli oluyor

tecrübesiz haliyle harika oynayan semih bir düşünün iyi bir tecrübe kazandıktan sonra nasıl olacak allah sakatlıklardan korusun

Golü şimdi tekrar izliyorum. Oyuncuya ters yönden giriyor bir anda ermanın önü açılıyor.

Semih bu maçta hatalar yaptı ama onun için çok iyi oldu.. İnşallah hatalarını tekrar izler. Yaşaya yaşaya öğrenecek.

Ne yaparsan yap herzaman arkandayiz Semih.

Genclerbirligi macinda dikkatli ol.

Keske Ujfa abin gibi sariyi gorseydinde neyse oda guzel.

Genclerbirligi maci cok zor olacak.Rakibi gectim,adamcagiz Servet´in yaninda oynayacak.Eger Servet yine terbiyesizlik yaparsa aklini aliriz.

4 maçta 1 hata ve 1 gol

bence gayet makul

puyol da olsan pique de olsan illaki takımın gol yiyo ve sen hata yapabiliyosun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt