#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Golde hatası var.Umarım pozisyonu tekrar değerlendirip bu hatasından ders çıkarır

Büyük Mustafa ya göre penaltı iddiası olan pozisyon "Sivaslı oyuncunun penaltı değil demesine rağmen" penaltıymış ve kırmızı kartmış.

Semih'in hata yapmasından normal birşey yok, bir insana birşeyi anlatarak öğretemezsiniz, anca yaşaması gerekir ve yaşadıkça tecrübelenir.

"Bir musibet bin nasihatten iyidir."

Türk Atasözü

Yorumları okumadım ama şu çocuğa haksız eleştiri yapacak adam karşısında beni bulur.Bu iş banlanmaya kadar gider.

yani evet zamanlama hatası var ama çözülmüycek sorun değil. o pozisyon golde olmayabilirdi.dile getirmezdiniz o zaman öyle di mi?semih TÜRKİYE nin en büyük kulübünde daha 4.maçına çıktı el insaf be kardeşim !demedik mi hatalarında her zaman yanındayız diye? hatalar her zaman olcak ,önemli olan ders çıkarması ,yeteneğinin üzerine koyması. bu hatayı yapması yararınaydı semihin. onun dışında ilk yarıda herkes semihe top verdi gerçekten teknik,iyi stoper : ))

Elbet hata yapıcaktı devam da edicek hata yapmaya.Böyle bu işler.Kazandığımız bir maça denk gelmesi hem Semih'in hem de bizim şansımız.

Semih´deki sicrama özelligi ve hiz daha hic bi türk stoperde görmedim.

Bi zamanlama hatalarini düseltse ve tabi tecrübe kazanirsa GS´in ve Milli takimin banko adami olur.

Serdar aziz,kesimal gibi mücadelecileri olmalarindan haric hic bi özellikleri olmayanlari gecin

Semih´deki sicrama özelligi ve hiz daha hic bi türk stoperde görmedim.

Bi zamanlama hatalarini düseltse ve tabi tecrübe kazanirsa GS´in ve Milli takimin banko adami olur.

Serdar aziz,kesimal gibi mücadelecileri olmalarindan haric hic bi özellikleri olmayanlari gecin

Yusuf'ta öyleydi.

sorun şu !semih her yere yetişmek istiyo, her yerde olayım ben diyo.o yüzden aslında zamanlama hatası demeyelim yerinde duramıyo.ve fatih hoca onun bu heycanını aza indirgiycektir maç oynaya oynaya halletcek .

Zanla Serveti katlar.

sorun şu !semih her yere yetişmek istiyo, her yerde olayım ben diyo.o yüzden aslında zamanlama hatası demeyelim yerinde duramıyo.ve fatih hoca onun bu heycanını aza indirgiycektir maç oynaya oynaya halletcek .

AYNEN.

nasil yazacagimi düsündüm,ama bi türlü yazamadim.

kapali defansdan cikip rakibi önde karsiyalim derken,bos alanlar birakiyor.ujfa sagolsun fazla sorun cikmiyor.ama dikkatli olmasi gerek

Alakası yok bence. Tam görev adamı, kendi görevini yapmaya kitlenmiş.

AYNEN.

nasil yazacagimi düsündüm,ama bi türlü yazamadim.

kapali defansdan cikip rakibi önde karsiyalim derken,bos alanlar birakiyor.ujfa sagolsun fazla sorun cikmiyor.ama dikkatli olmasi gerek
işte sorun o. her zaman engel olamazki atağa ..yerinde durcak ..yoksa pozisyon olur kalede.ama ona anlatırlar halledilir.

Beyler Popescu'da bir sürü hata yaptı, Tomas'da yapıyordu. Normal yani, bunların hepsi tecrübe.

Beyler Popescu'da bir sürü hata yaptı, Tomas'da yapıyordu. Normal yani, bunların hepsi tecrübe.

semihe kizmiyoruz ki.hem biz sadece bi forumda yaziyoruz.asil fatih hoca bundari semihe söylemesi gerek.söylesede elestiri olarak degil,iyiligne söyler.

semih de seve seve dinler fatih hocasini.ne de olsa servet gibi karizmali hiyar degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt