#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Umarım yolu acık olur.Bize uzun yıllar ust duzey hizmet eder. Yaşına gore mental ozellikleri cok iyi, en önemlisi de bu zaten. Ayrıca emre colak ı begenenler yok şans varilmiyo beklensin diyenler bu adama baksın.Gercekten iyi futbolcu hemen kendini belli eder.Emre colak yıllar gecti hala aynı .Calım atmaktan başka bildigi yok fizigini hiç soylemiyorum .Bu ozelliklerini geliştirseydi bide orta sahada bi adam kazanırdık. Semih butun genclere ornek olmalı terimide kutlamak lazım.

Koçum ,servete zan a futbolcu diyen seni eleştirir üzülme sen .Popescunun da ,Bülent Kaptanında yedirdiği goller gözümüzün önünde ...Sende o kumaş var ,hızlısın zekisin ayaklarına hakimsin..Hava toplarına biraz daha zaman harcarsan bu ülkenin en değerli adamı olacaksın ,bak Abdullah Avcıda seni izliyor ,sen futbol bilen adamların lafına kulak ver ,,Bak adam kaçırdı yeaaa diyen futbol bilginlerine kulaklarını tıka.Sen değil1, 10 gol yedirsen ben razıyım,sen servetten zandan bizi kurtardınya ,Allah senden razı olsun kardeşim benim ...

Semih bu yazıyı görse ağlardı reis;) Ama cidden söylediğin gibi,kredisi bol benim gözümde.

Bu sezon zaten angarya. önemli olan Play Offa kafa kafaya girmek. bu sezon ne kadar oyuncu kazanirsak kardir.

semih gibi genç parlıyacak şu kanatlara ve sol beke 1 2 isim monte edebilsek ah ah çok güzel olucaz çok

biz servete hata yapti diye kizmiyorduk,kizmiyoruz.servetin en son söyle büyük hata yaptigi yok.son 5 senede penaltiya bile sebeb olmadi.ama oyun icinde gereken isleri yapmiyorsan,hatasizda oynasan kötüsün.semihde hatalarina ragmen cok önemli toplar cikardi.hem fatih hocanin sistemine uygun bi oyuncu.defansi kalenin önünde degil,orta sahada baslatiyor.

her oyuncu hata yapar,ondanda gökhan zan´a fazla kizmiyordum.cünkü saha icinde iyi yaptigi isler daha ön plana cikiyordu.tabi semih bundari gökhan dan daha iyi yapiyor,ve genc

Kart cezalısımıydı?

Çarşamba %52353463 sahada olacak, aksi ihtimali, serveti falan düşünmek bile istemiyorum

Derbide oynarsa -ki oynayacaktir- görevini basariyla yerine getirecektir Aslan Semih.

Acaba derbide oynamayacak diyenler var ya ? Ulan öyle birşey olsa Gençlerbirliği maçında neden 11 çıkmadı. Aslanlar gibi oynar, fener'in ... kor :D

Teşekkürler geleceğin kaptanı.HARİKASIN

Gol de konsantrasyon eksikliğinden kaçırdı Alex'i. Ona rağmen genele bakarsak başarılı bir performans sergiledi yine :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt