#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

helal semih . aman sakatlanıpta bizi servete muhtaç etme

Şu SemihŞ. 'nin ofsayt pozisyonu hatırlayın. Bizim Semih gerideydi o kadar çabuk bitti ki SemihŞ. 'nin golünü kesti. [gerçi ofsayt verildi tabi ama pozisyon icabı]

Böyle çabuk ve yürekli defans oyuncuları lazım işte. :005:

Pozisyon alışı sahaya hakimiyet hemen olacak iş değil .Öz güveni yüksek ayakları iyi .Çok iyi oyuncu.

Gurur duydum, hic siritmadi ve allaha sükür yenebildik derbiyi yoksa belki bomba onun basinda patlardi.

her mac semih icin büyük olay, oynadigi her macta cok sey ögreniyordur.

en önemliside 2 tane derbi maci oynadi.

deplasman, evinde, ikisinde de süper oynadi.

yani en zorlu, en heycanli maclari oynamis oldu, bunlari yasamis oldu, gerisi kolay.

simdi oynadikca daha iyi olacaktir, hata yapicaktir muhakkak , yeterki ders, hatalardan ögrensin.

sarı kartta görmedin lan .aferin

Beni göt ettiğin için teşekkürler :D Tecrübesizliğinden dolayı oynamanı istemiyordum ama çok iyiydin dün yine bundan sonra Real Madrid bile gelse oyna sen kardeşim :)

Mertan & Emre arda gibi ikiside şımarmaya meyilli oyuncular , lakin bu adam kesinlikle şımarmayacak ve her zaman topunu oynayacak bir oyuncu olarak kalacak bir adam umarım Bülent gibi efsane olursun resmen güven veriyor defansta yolun açık olsun aslan .

Mertan & Emre arda gibi ikiside şımarmaya meyilli oyuncular , lakin bu adam kesinlikle şımarmayacak ve her zaman topunu oynayacak bir oyuncu olarak kalacak bir adam umarım Bülent gibi efsane olursun resmen güven veriyor defansta yolun açık olsun aslan .

Banada öyle geliyor biraz umarım diğer ikiside emrede hepsi efsanelerimiz arasına girerler ama :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt