#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Muhteşem futbolla eze,eze kazandığımıza mı sevineyim,yoksa Semih gibi Emre gibi 2 tane aslan kazandığımıza mı sevineyim.O kadar mutluyum ki anlatamam.Şükürler olsun Rabbime.

Semih adamin dizini sakatladi diye cok korktum ve semihe cok kufur ettim.. sinsi forvet kil oluyorum.. allahtan bisey yok aslandimda !!

Seri bir oyuncu, hamle hatası yapmıyor, bazen yer tutma sıkıntısı yaşıyor ama o da oynadıkça düzelir.Tecrübe kazandıkça daha iyi olacaktır bu konuda.Şimdilik en önemli konu, Servet ve Gökhan Zan gibi hamle yanlışı olan iki oyuncu gibi hamle yanlışlarının olmaması.Adam kaçırmıyor, hava toplarında da gayet iyi.Oynadıkça kendine olan güveni artıyor, taraftarın da kendisine sahip çıkmasıyla beraber banko oyuncular arasına girmiştir. Galatasaray'ımıza hayırlı uğurlu olsun..

yavaş yavaş alışacak beyler o hataları düzeltecek.yaşı 30 değil 20 daha.

geleceğin stoperi olacak.helal olsun aslanım sana.gurur duyuyoruz

Malexi dize getirdi bienvenu ve semihe adim attirmadi, almeida ve pektemekede adim attirmadi bu büyük stoper olur. ! Reis

10 sene bel kemiğimizsin.Daha iyi olacaksın.

Maçın başında biraz pas hatası yaptı ama heyecanı atlattıktan sonra çok iyiydi. :tiphat:

İsterse her maç hata yapsın bu çocuk bu yaşında bile güven veriyor.

375186_285720484797282_138591289510203_698632_1398768524_n.jpg

Bu yaşta hata yapsın ki bi daha hata yapmasın.Hata yapsa maçta kaybettirse canı sağolsun.

O pozisyonda Alex'in önünde olmalıydı ama bunlar birazda tecrübe işi oynadıkça daha iyi olacak.Hem o pozisyonda maç bitti diye fazla kasmadı bizimkiler.

O pozisyonda Alex'in önünde olmalıydı ama bunlar birazda tecrübe işi oynadıkça daha iyi olacak.Hem o pozisyonda maç bitti diye fazla kasmadı bizimkiler.

stoc boşboştu asisti yap dedi bizimkiler..bi de alex akıllı adam tam soluyla dokundu ,zor pozisyondu .

Bizimkiler maçı kafalarında bitirmişti zaten..yoksa o golde olmazdı.

çok şey bekliyorum semihten...

son golde birisi alexi tutarken yere düşüyor ve alex tek basına ceza sahasına koşuyor top tam önüne düşüyor golü öyle yiyoruz. hata alexi tutma görevi verilen topcudaydı ama herşeyiyle mükemmel bir maçtı hiç tadımı kaçıramam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt