#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

halterci mübarek bütün maçları kaldırdı :D

(bkz: semih kaya x derbisini kaldırır mı?)

ALLAH kazadan beladan sakatlıklardan ve her türlü nazardan salklasın. 41 kere maşallah.

Uzun yıllar stoper ihtiyacımızı giderecek olan isim onun ismi Semih Kaya.. Aslansın Aslaann..

nevzatdindar Nevzat Dindar

Semıh Kaya yıkıldı! Telının calındıgını dusunerek..Sonradan gercek anlasıldı..Eboue saka yapmıs..Semıh cok sevındı..

bu macta gercekten cok daha begendim, üstüne koyarak gidiyor, süper gidiyor, Allah nazardan, sakatliklardan, kazadan, beladan korusun.

herseyi bırakın, bu cocuk bizi Servet denen kavram'dan kurtardı... binlerce hocanın, yoneticinin yapamadıgını yaptı. BUYUKSUN SEMIH. :ka21:

Galatasaray defansı = daş

bu günleri gösteren emeği geçen kim var ise herkese sonsuz teşekkürler. semih'e de ayrı teşekkürler. bütün özverisi ve yüreği ile çalışıyor ;)

herşeyin sırrı altyapı....altyapıdan oyuncu çıkardın mı hem varıyla yoğuyla savaşıyor,hem de karakter olarak sana sorun çıkarmıyor.

Galatasaray defansı hakkında bir geçen sene konuşulanlara bak, bir de bu sene.

Muslera-Tomas-Semih-Eboue-Hakan-Melo-Selçuk ile defansif anlamda kusursuz bir kadroya sahibiz.

Daha bunun Ceyhun'u var, Sabri'si var..

Bir tane daha yerli stoper alırsak sezon sonunda, o zaman daha da iyi olacak.

kaçmıyor kaçarak dövüşmüyor.

aynı bülent kaptan gibi önündeki adam figo zidan dahi olsa çekinmeden atlıyor zıplıyor sonuna kadar mücadelesini veriyor

sen nerden biliyosun demeyin internet diye bişey var eski maçları full izliyoruz :D

"Semih her geçen gün daha da iyiye gidecek. Biraz da özel antrenmana başladık. Hem teknik hem fiziksel olarak. O güvenle oynuyor ve bu da çok önemli. O'na şimdiye kadar sesimi çıkarmadım ve çıkarmak da istemiyorum. Buna ihtiyacı var. Markaj konusunda iyiye gidiyor. Gençler hatalar yapacak. Hata yapmadan olmaz. Güzel olacak her şey... O da Emre de daha iyi olacaklar."

Demiş grandé. hakkaten büyük hocasın.

305kd - 10.12.2011 23:55

Mesajı Gönderen: pesic67:cLink:3459756

o değilde cılız Emre Çolak takımın ilk 11 nde yer buluyor‚ biz hala Gökay ´ı kazanacaz.

Ama ben o Emre Çolak ı çok beğendim.Alex in ayağından kaçtane top çaldı. Semih leri kaçtane top çıkardı defanstan. Gökay oynasaydı sadece duvar paslarında duvar görevi görürdü. Kaçtane maça çıktı Maldonado gibi "al glüm ver gülüm"

[alıntı yap

angut dan da sana övgüler yagiyor :tiphat:

Defansta yaşadığımız sorunlar aklıma gelince eski günlerdeki, sen nerelerdeydin bu zamana kadar dedirtiyor her oynayışında.

Helal olsun. Maşallah diyelim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt