#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

mevzunun başlığı var, herkes hata yapabilir, burdan yüklenmek yanlıs olur.

yeni bi ardacik yetistiriyoruz sanirim. YAZIK.

Aynen aynen...Sözleşmesi feshedilmeli hemen.Yada özel beyin yıkama metodlarıyla tam bir Fenerbahçe düşmanı yapmalıyız Semih'i.Bir sonraki açıklaması şöyle olmalı;"Kill them all!"

yilanin basini kücükken ezelim direk kadro disi birakilsin degil mi

İşini yap hacı sen. Napacan ezikler olmadan bu lig nasıl olacak falan:D

Kırmışsınız yine bir fidanın kalemini daha :) Helal olsun size BÜYÜK GALATASARAY TARAFTARLARI(!)

@nevzatdindar Nevzat Dindar

DÜZELTME: Semih Kaya 'Fenerbahçe küme düşürülürse ligin anlamı kalmaz' diye bir söylemim kimseye olmadı..AA nasıl geçer böyle bir haber??

nevzatdindar Nevzat Dindar

SEMİH KAYA ile bugün konuştum..İzmir'de ve yarın geliyor..Haberlere çok üzülmüş..Kesin bir dille yazılanları yalanladı..nokta..

Haber yalanmışta, sadece bunun için millet hemen Semihe yüklenmiş.Demekki biraz form düşse 2 dandik uydurma haber çıksa adama yapmyacağınız kalmaz.

Haber yalanmışta, sadece bunun için millet hemen Semihe yüklenmiş.Demekki biraz form düşse 2 dandik uydurma haber çıksa adama yapmyacağınız kalmaz.

Taraftar salak değil aga, tepkiyi hangi kosullarda vereceğini iyi bilir, haberin yalan olmasına sevindim kaldıki portalda hemen yayınlanmıstı ve konusu sıcağı sıcağına açılmıştı.

SEMİH KAYA ile bugün konuştum..İzmir'de ve yarın geliyor..Haberlere çok üzülmüş..Kesin bir dille yazılanları yalanladı..nokta..

Arda gibi bunu da bitirmeye çalışacaklar taraftar hala akıllanmamış yalanmış işte.

valla bıkkınlık geldi yalan haber diye söyledik. bu nevzat tam adi .hepsi fenerli medyadan...ne şerefsiz bunlar ya...

semih kayaya da artık kimse dil uzatmasın .keseriz o dili !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt