#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Bir an ayağı kırıldı sandım. Geçmiş olsun aslan bugünde iyi oynadın..

Webo'dan yedigi calimdan baska da hatalari vardi. Gokhan Zan sakat degilse Semih dinlendirilebilir.

Yaptığı hatalardan dolayımı dinlendirilebilir?? E peki bu çocuk bu hataları yapmadan nasıl öğrenecek? Hatalardan dolayı kızağa çekildiğinde ve tekrar geri döndüğünde korkarak oynamayacak mı ? öz güveni kaybolmayacak mı? Bir futbolcu ancak böyle kazanılır bence. Hatalarıda olsa hocasının ona hala güvenmesiyle. Ayrıca Semih hiçte öyle kritik hatalar yapan biri değil. Şu anda takımın en formda bi kaç oyuncusundan biri. Servet'den ve Zan'dan da bin kat iyi.

Yaptığı hatalardan dolayımı dinlendirilebilir?? E peki bu çocuk bu hataları yapmadan nasıl öğrenecek? Hatalardan dolayı kızağa çekildiğinde ve tekrar geri döndüğünde korkarak oynamayacak mı ? öz güveni kaybolmayacak mı? Bir futbolcu ancak böyle kazanılır bence. Hatalarıda olsa hocasının ona hala güvenmesiyle. Ayrıca Semih hiçte öyle kritik hatalar yapan biri değil. Şu anda takımın en formda bi kaç oyuncusundan biri. Servet'den ve Zan'dan da bin kat iyi.

Zan'dan iyi degil bence. Zaten Zan sakatlanmasa hala Ujfalusi - Zan ikilisi devam ediyordu ki cok iyi bir ikiliydi. Semih de iyi ama eksikleri var. Ayrica genc oyuncu oynayarak ogrense de her hafta oynatmak dogru degil. Eksiklerini gidermesi icin motivasyon lazim, arada sirada 1-2 mac oynatmazsan mi kendini gelistirir yoksa her hafta oynatirsan mi?

Zan'dan iyi degil bence. Zaten Zan sakatlanmasa hala Ujfalusi - Zan ikilisi devam ediyordu ki cok iyi bir ikiliydi. Semih de iyi ama eksikleri var. Ayrica genc oyuncu oynayarak ogrense de her hafta oynatmak dogru degil. Eksiklerini gidermesi icin motivasyon lazim, arada sirada 1-2 mac oynatmazsan mi kendini gelistirir yoksa her hafta oynatirsan mi?

Dusundurucu bir aktarım olmus r'iis :ka21:

Hayri yapma yahu. Zan nasıl Semih'den iyi.. Zan-Ujfa ikilisi ile Ujfa-Semih ikilisinin istatistiklerini hemen vereyim sana.

Ujfa-Zan 8 maç 9 gol .

Ujfa-Semih 10 maç 3 gol

Hayri yapma yahu. Zan nasıl Semih'den iyi.. Zan-Ujfa ikilisi ile Ujfa-Semih ikilisinin istatistiklerini hemen vereyim sana.

Edit:

7 gol değilmiş 9 gol :)

Ujfa-Zan 8 maç 9 gol .

Ujfa-Semih 10 maç 3 gol

valla ben baktim ujfalusi semih 8 macta 3 gol, ujfalusi - gokhan 8 macta 7 gol ama 7 golun 4'u sakatlanip ciktigi antep macinda (ciktiktan sonra yedik), diger 3 golden sadece 1'i dogru duzgun atak diger ikisinden biri korner biri de ceza sahasi disindan sut

gerci bunlarla olculmez maclarin tamamina bakmak gerekir, ben ujfalusi - gokhan ikilisini daha cok begenmistim. semihin ogrenmesi gereken cok sey var ve fazla aceleci olmamak lazim.

nte32doj:iphone

Yekta twitterda paylaştı. "Nasıl kırmızı kart değil?" diye.

webonun attıgı calımı herkes yer. güzel calım attı adam. klosenin yılların nestasına attıga calıma bakın siz.

sadece istatistiklerle kıyaslama doğru sonuç vermez. bugun çok ofansif bir takımla oynadık.her ne kadar semih vasat olsada zan ve servetten daha fazla katkı yapıyor. bu çocuk ilk defa düzenli olarak süperligte oynuyor yani oynadıkça öğreniyor.sabra devam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt