#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Mesele o zaten Onlara tahammül edemiyoruz yiceksede semih yesin o calımı. Gecen seneki kadrodan bitane topcu görmek istemiyorum cok az istisnalar dısında

Semihi tek hatasi yüzünden yargilamak kadar sacma birsey yok. Bazilari Zan daha iyi diyor, bu defans anlaminda ki bence degil ama hadi öyle diyelim, ama Semihin bana göre en büyük artisi takim hücumdayken orta sahanin ilerisine kadar cikip kaybettigimiz topu tekrar kazanarak takima sunmasi. Maci dikkatli izlerseniz anlarsiniz, ikinci yarinin basindaki baskili hücumda cok payi var!

O çalımı Ufja da yerdi, Gökhan da Servet de, gereksiz yere laf atmaya gerek yok, zamanla hatalarını azaltacaktır inşallah.

Ne yalan söyleyeyim Servet'i ben de görmek istemiyorum ama Zan iyiydi aslında :) Semih de oynasın tabii ki, oldukça sıkışık maç programı var herkesten yararlanmak lazım. Ama Ujfa-Zan ikilisi çok daha fazla güven veriyor bana.

Not: Yediği çalımdan dolayı değil, genel olarak konuşuyorum.

gülünç yorumlar artık güldürmüyor dehşete kapılmama neden oluyor.

uzun yıllar sonra alt yapıdan iki oyuncu kazandık destek olunması gereken yerde dinlendirilsin diyoruz.

Umarim kapildigin dehsetten kisa zamanda kurtulursun.

Ulan futbolcu değil mi bu tabi çalım yicek çalım yemeyen stoper mi olur? Puyol bile yiyo çalım ne büyüttünüz be..

Dinlendirilmesi konusuna bende katiliyorum. Kimse demiyor forma tamamen Zan'a ya da Servet'e teslim edilsin diye. Kotu niyetli olan biri oldugunu da dusunmuyorum bu konuda ama bu cocuk genc ve bazen ''Benim de yerim garanti degil'' diye dusunebilmesini saglamak gerek.

Dinlendirilmesi konusuna bende katiliyorum. Kimse demiyor forma tamamen Zan'a ya da Servet'e teslim edilsin diye. Kotu niyetli olan biri oldugunu da dusunmuyorum bu konuda ama bu cocuk genc ve bazen ''Benim de yerim garanti degil'' diye dusunebilmesini saglamak gerek.

Öyle düşünmek yerine " Hemen bir hatadan kızağa çekildim" diye düşünürse bozulan morali nasıl yerine getiriceksin peki?

çok önemli değil. aklı selim düşünenlerde var.

onlar bu gençler için umudumuzu arttıyor. desteğimizin sürmesini sağlıyor.

FM oynamadigimizdan Fatih Hoca ve yardimcilari guzellikle anlatacaklar dinlenmesi gerektigini falan. Yani UNH yazmayacak yaninda sadece.

dinlenmesini gerektirecek bir durum yok. savunma oyuncuları özellikle stoperlerin önemli birşeyi yoksa dinlendirilmesi felan hikayedir.

takım, kalecisi ve stoperlerinden başlar. diğer oyuncular form durumlarına göre değişir ama kaleci ve stoperler bi çalım yedi veya bi penaltı yaptırdı diye dinlendirilmez yedeğe çekilmezler.

Hayır Ömer toprak serdar aziz serdar kesimal gibi adamlar olsa arkasında tamam arada bi dinlensin dicemde olan adamlar cam adam gökhanla sümkürük servet sunları izlemekten sıkılmadınızmı hala?

webonun attığı çalımı hayri yemezdi kasmayın.

Öyle düşünmek yerine " Hemen bir hatadan kızağa çekildim" diye düşünürse bozulan morali nasıl yerine getiriceksin peki?

Onu da ben anlatmayacagim herhalde gidip. :) Motivasyon uzmani denen Fatih Hoca orada. Hasan Sas ve Davala gibi hocalari orada.

Onemli maclarda dinlendirilsin demiyoruz zaten. Arkasindaki adamlari da hazir tutmak gerek. Her ne kadar ikisinden de nefret ediyor olsam da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt