#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Şampiyonluk gelecek zaten de gelirken 2 tane de genç kazanacağız Semih ve Emre.İnşallah bir 3.cüsü de Mertan olur.

İyi bir defans oyuncusu kazandık. Hatasız maçlar serisine devam ediyor.

Çok daha iyi olacak , o potansiyeli fazlasıyla var. Topları pat-güm şişirerek oynamıyor. Gayet teknik.

Müthis fizige sahip.

Vallah ben böyle hizli türk stoperini görmedim.Hadi yurt disinda hizli stoperlerde vardir,ama ondarda öyle fazla degiller.

Kafa toplarina cikmasi Walter Samuel´i hatirlatiyor,boyuna ragmen her kafa topunu kazaniyor.Servet´i gördük gecen sene.

Bi tane pozisyon vardı kaleciyle karşı karşıya kaldı nijeryalı oyuncu önünden topu aldı %100 lük gol pozisyonuydu

Müthis fizige sahip.

Vallah ben böyle hizli türk stoperini görmedim.Hadi yurt disinda hizli stoperlerde vardir,ama ondarda öyle fazla degiller.

Kafa toplarina cikmasi Walter Samuel´i hatirlatiyor,boyuna ragmen her kafa topunu kazaniyor.Servet´i gördük gecen sene.

servet kadar basina bakliyat dussun. asil neill'i falan gorduk

Neill Servet'e 5 basar.

Semih de nedense ilk 5-10 dk hata yapıyor her maç ama sonrasında müthiş maç çıkarıyor.

Servet hakkaten çok iyi bi yedek 1 sene daha kalmalı bizde. Fizik olarak samsunun zencilerine karşı üstünlük kurduk o girdikten sonra.

ASLANIM benim.Yine güzel bir maç çıkardı..

B_f9d1bbff23cc31a6c48ad7b1d0f3e1a4.jpg

2. golde büyük hatası vardı. Ancak zamanla iyi olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt