Doğan Erginakın
Cezalı
- 16 Şubat 2009
- 22.923
- 0
- 1.396
Cevap: #26 Semih Kaya
semin kupa macinda dinlensin ama
semin kupa macinda dinlensin ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2. golde büyük hatası vardı. Ancak zamanla iyi olacak.
2. golde büyük hatası vardı. Ancak zamanla iyi olacak.
Kazım, Riera ve (Sabri'nin yerine) Eboue oynadıkça takımın direnci düşüyor. Sabri, Semih, Emre gibi takımdaki yerleri ince ipliğe bağlı ama ölümüne mücadele eden genç futbolcular. Elmander gibi %200 kapasite ile oynayanlar, eninde sonunda sakatlanacaktır. Sabri, Semih sakatlandı. Sebep Kazım, Eboue ve Riera'nın vurdumduymaz rahatlığı. Sırada Emre ve Elmander var. Melo ve Selçuk da sakatlanabilir bu rahat oyuncular hoca tarafından kayırılmaya devam ederse..
:happynew::happynew:bu tespit süper.
hayır bence hic hatası yok kadir renktaşım. hata tümüyle sabriye ait. semih orda şutu engellemek icin ani bir hızla geldi. sabriden böyle bir hatayı beklemiyordu. yani sabri cocugun ayarını bozdu. adam ebouenin hatasız oyununa alışmış bikere.
önceki yazılan yorumları okumadan direk söyliyim. Semih yaptığın hatalar umrumda değil. bu ülkeye zamanının en iyi stoperinden biri olan frank de boer geldi ve ne hatalar yaptı. herkes hata yapar. Semihe sallayan varsa umrumda değilsiniz. Her geçen gün seninle gurur duyuyorum. Ben istemem beşiktaştan başka forma giymem Ersanı!!! Ben istemem ya bursa ya avrupa diyen Serdar Azizi!!! Ben istemem Alper Potuğun yaptığını yapamayan Serdar Kesimalı(o transferde de başta serdar istememişti sora ikna edilmişti!!!) Ben SEMİH KAYAyı isterim. Adamsın RUSKY!!!
Arkandayım Orhan kardeş.Güzel özetlemişsin.