#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Biraz dengesizlik var Semih'de, oyuncunun üstüne %100 deparla gidiyor her zaman. Ekigho'nun attığı ikinci golde düzgün pozisyon alabilse, biraz dengede durabilse o çalımı yemeyebilirdi. Yine %100 deparla gittiği için terse giden Ekigho'nun önünde duramadı, gol oldu. Ujfalusi ile birbirlerini çok iyi tamamlıyorlar, ama bir Servet'le fazla güvenilmez bir ikili olabilir. Daha önünde çok zaman var, üstüne koyacaktır illa ki..

[video=youtube;ngsG-R-jC6k]https://www.youtube.com/watch?v=ngsG-R-jC6k&feature=related[/video]

Biraz dengesizlik var Semih'de, oyuncunun üstüne %100 deparla gidiyor her zaman. Ekigho'nun attığı ikinci golde düzgün pozisyon alabilse, biraz dengede durabilse o çalımı yemeyebilirdi. Yine %100 deparla gittiği için terse giden Ekigho'nun önünde duramadı, gol oldu. Ujfalusi ile birbirlerini çok iyi tamamlıyorlar, ama bir Servet'le fazla güvenilmez bir ikili olabilir. Daha önünde çok zaman var, üstüne koyacaktır illa ki..

Pozisyon bilgisi mutlaka gelişecektir, ujfalisi semih için bir şans umarım iyi değerlendirir.

Bir ara Semih Kaya dinlensin hata yapmaya başladı falan diyenler oldu ALLAH için bu maçtan sonra hala düşünceleri aynı kaldıysa.Nolur kendilerini irdelesinler.

Bir ara Semih Kaya dinlensin hata yapmaya başladı falan diyenler oldu ALLAH için bu maçtan sonra hala düşünceleri aynı kaldıysa.Nolur kendilerini irdelesinler.

Bence Semih'in dinlenmesi çok iyi oldu :yenieek: Sonuçta insan bu, robot değil. Dinlenerek hem enerji toplayacak, hem de sonraki maçlarda daha yüksek konsantrasyona sahip olacak. ADS maçının bu döneme gelmesi çok iyi oldu. Ayrıca ayağı İBB maçında darbe almıştı. Hata yapması da genç oyuncu olduğu için, üst üste oynadığı maçlarda konsantrasyonunu biraz olsun kaybetmesi. Şimdi dinlendi, ve konsantrasyon sorunu çok az olacaktır eminim ki.

Bence Semih'in dinlenmesi çok iyi oldu :yenieek: Sonuçta insan bu, robot değil. Dinlenerek hem enerji toplayacak, hem de sonraki maçlarda daha yüksek konsantrasyona sahip olacak. ADS maçının bu döneme gelmesi çok iyi oldu. Ayrıca ayağı İBB maçında darbe almıştı. Hata yapması da genç oyuncu olduğu için, üst üste oynadığı maçlarda konsantrasyonunu biraz olsun kaybetmesi. Şimdi dinlendi, ve konsantrasyon sorunu çok az olacaktır eminim ki.

Kardes benim orda dinlensin den kastım kesik yesin anlamında, bu maç herhalde dinlencek oynaması hata olurdu.Ama çocuk 2 maç ard arda pozisyon hatası yapınca millet hataları çoğaldı, tecrübesiz gibi sözler söyledi, bunun üzerine yazılmış bir şey yoksa dünkü maçta oynamadığı için bir eleştiri değil.

vallaha adam dandik dundik hatalar yapmiyor hic olmazsa.. pozisyon hatasi yapiyor.. beceriksizlikten gelen hatalar degil.. ona bisey yapamazsin ama pozisyon hatasini, hata yapa yapa ogrenir.. ;) Servetten kurtardigin icin sagol.. ROCK boyy

önceki yazılan yorumları okumadan direk söyliyim. Semih yaptığın hatalar umrumda değil. bu ülkeye zamanının en iyi stoperinden biri olan frank de boer geldi ve ne hatalar yaptı. herkes hata yapar. Semihe sallayan varsa umrumda değilsiniz. Her geçen gün seninle gurur duyuyorum. Ben istemem beşiktaştan başka forma giymem Ersanı!!! Ben istemem ya bursa ya avrupa diyen Serdar Azizi!!! Ben istemem Alper Potuğun yaptığını yapamayan Serdar Kesimalı(o transferde de başta serdar istememişti sora ikna edilmişti!!!) Ben SEMİH KAYAyı isterim. Adamsın RUSKY!!!

Alper Feneri istiyor yanlis biliyorsun..

Fenerli yoneticiler Alperi ortada birakti cunku:

Kulupler Birliginde 58.maddenin degismesine onay cikmayinca.. Fenerbahce Yusufcuk oldu.. ve boyle bi durumda Alpere 5 milyon vermeyi gozleri yemedi.. o yuzdenn adamlar suanda transferi bile konusmuyor.. laf olsun diye Sow MOW geldi gitti dediler.. bitti.. Fenerin ipi cekildi gibi bisey.. Alperi yoneticiler aramamis.. Cocuk Istanbulda sap gibi kalmis.. sonra geri donup.. Eseste imzayi atti..

Bu arada Alperin ailesi Besiktasliymis..

Çok basit çalım yiyor.. kendini geliştirmeli...

Yaşı henüz çok genç gelişmeye çok müsait...

Tipik türk futbolcusu gibi yatıp para kazanayım derdinde değildir inşallah..

bunun derdinde olsa o kadar sakatlikdan sonra bu kadar savasip geri dönmezdi !

ne acimasizsiniz ya..

adam calim yiyormus.. butun savunma oyunculari calim yer.. Semihte bence oyle kolay kolay calim yiyen biri degil abartiyorsunuz.. servet gibi az hizli biri oldumu 360 derece kendi etrafinda donmuyor arkadas..

Zandan hic bahsetmeyim.. 10 numara stoper hemde 20 yasinda daha..

Semih mi kolay çalım yiyor?:D Bjk maçın da Almeida,Mersin maçın da Nobre,Manisa maçın da Promise ve son Samsun maçında hem Zenke'yi hemde Sabri'nin yüzünden Ekigho'yu tuttu.Hemde bu yaşında ve o ağır sakatlıklardan sonra.Hak vermeyi bilmiyoruz biz.

semih nerde kolay calım yiyor be bi webo dan calım yedi diye .. o calımı terry bile yiyebilir yani yapmayın etmeyin semih kaya müthis bir stoper olma yolunda ilerliyor ..

ahdhads bazı yorumları hayretler içerisinde okuyorum

ibretlik yorum süpanallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt