#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Servet'e bakıyorum sonra bir de Semih'e.

Bunların ikisine de stoper demek Semih'e küfürdür.Aslanım benim

Aman nazar değmesin sana da Semih :tiphat:

İki kişilik oynadı dün kerata:)

Servetin açıklarını kapatmak ile geçirdi macı

Tomas abisi sayesinde her gün daha iyi oynyuor.

2 ye 1 kaldığı bi pozisyon vardı ordaki geri geri gidişi ve üstüne gelen adamın pası sağ taraftakine attığındaki müdahalesi tam derslik bi olay. Gene iyi oynadı :)

Bir kaç hata yapti dün ancak onu toparlamasi gereken Servet olmasi gerekirken, o onu toparlamaya çalisti..

Servet'in yaninda oynayan herkes hata'siz 5 maç çikarsa bile, Servet ile oynadiginda hata yapacaktir..

Büyük maçlarda büyük hatalari olmadi, bu çok önemli.

Bu sezon'u tamamen oynarsa, seneye müthis bir stoperimiz olacak.

2 ye 1 kaldığı bi pozisyon vardı ordaki geri geri gidişi ve üstüne gelen adamın pası sağ taraftakine attığındaki müdahalesi tam derslik bi olay. Gene iyi oynadı :)

daha önce teke tek kaldığında müdahale etmiyo diyodunuz ya ,artık müdahale ediyo işte. hata yapa yapa tecrübe kazanıyo.

40 yıllık stoper gibi.. :tiphat:

onu her stoper yapamaz iste. Semih bir stoper icin cok süratli ve patlayici özelligi bir oyuncu.

Duruşu ergün pembe'yi andırıyor bana.Futbolculuğu bir kenara cok efendi ve dürüst bir insan..Formayı yıllarca terletmesini istiyorum,umarım efsane bir oyuncu olur..

aslan parcamiz bizim falan eyvallah da. bazi problemleri var umarim giderir. onunde uzun zaman var.

Bugün okudugum haberden bir kisim:

"Florya'ya dönüşü bazı insanları memnun etmemiştir. Denizlispor'dan alınan Çağlar Birinci'ye karşılık takasta kullanılacak 5 futbolcunun arasında Semih'in de adı geçmektedir. Ancak o Sezgin'e Denizlispor'a gitmek istemediğini bildirir. Direnince G.Saray'la olan sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilir. G.Saray sevgisi yüreğine işlemiştir Semih'in ve asla çıkmaz. Gelir ve “Benimle yeniden kontrat yapın” der."

Bayılıyorum şu duygusal hikayelere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt