#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

bu macta cok iyiydin. takımda en cok seni begendim. bütün topları kesti.

Soylenicek birsey yok, protestolara, kizismalara karismaz, maçini super oynar ve selam verir :)

büyük bir defans oyuncusu olacak

Galatasaray ve milli takım büyük bir stoper kazandı.

abdullah avcı slovak maçında kadroya alır semihi.

20 milyon euroluk stoper.

Ben uzun zamandır böyle defans görmedim. Adamdaki sezgiler süper. Her topa müdahale etti. Ben izlerken yoruldum, Semih sahada yorulmadı...Böyle devam ederse sezon sonu elimizde zor tutarız.

Hem sezgileri müthis hem atletik. araya atilan toplara dikkat edin. su zamana kadar Semih'i net gecebilen bir forvet görmedim. ayrica cok sert oynayip rakip oyuncuyu yildiriyor.

Bir ara öyle bir oynadı ki sahada Semih'i çift görmeye başladım,sonra kontrol ettim içmemişim,nerdeyse göbekte bir tek ben yeterim diyecek :asd:

Dilerim aynı profesyonellikle üzerine kata kata devam eder,bazı abilerine benzemez.

Maşallah muhteşemdi.Puyol gibiydi her topta vardı aslanım benim.Kazandığın her kuruş helaldir aslanım

arkadas su anladım bize sogukkqanlı adam lazım semih kaya aynı ergun pembe gibi

Dünkü maçın en iyisiydi harika oynuyor defansta hep böle devam et aslanım

Kendini bu kadar hızla geliştirebilen başka bir Türk futbolcusu hatırlamıyorum...

Semih'in Galatasaray'da efsaneler arasina gireceginden hic suphem yok, o bir aslan parcasi.

Basarilarinin devamini dilerim.

Serdar kesimali izledikce masallah diyorum Semihimize.aslanim benim aldigin para helal olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt