#26 Semih Kaya (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #26 Semih Kaya

Semih The Rock.. Gerçekten çok iyi bir oyuncu kazandık. Uzun yıllar futbolunun üstüne koyarak devam eder inşallah...

1 kademe daha fizik geliştirse 10 üzerinden 10 olcak , gelecegin reyis adayı !!

Fizigi zaten gelisir. Topla daha hasir nesir olmasi gerek. Top kontrolunu zaman zaman gec yapiyor. Daha dogrusu, sert gelen paslari arada sektiriyor ve ikinci hamle geregi duyuyor. Ikinci hamle demek, gecikmek demek. Onun icin cabuk baski yiyebilir kimi zaman.

Çok iyi zıplıyor.Falcao ile kapışır bu konuda.

Leziz bir oyuncu. Lakin biraz daha az atilganli oynasin pls.

ülkenin acik ara an iyi savunma oyuncusu olma yolunda, ujfadanda birseyler ögreniyordur.

cok iyi böyle devam !!!

Bizim Maldini'miz olacak

Bu yas'da bukadar soguk kanlilik, masallah.

Bazen bu "Servet-Zan" gören Gözler sasio, niyeki defans da hic bi "action, heyecan yok" :D

Bu konuda Ufjalusi ile SEMIH'in katkisi cok fazla.

Gol atmak maci kazandirir, gol yimememek sampionlugu.

medya.php

Potansiyelli oyuncularimizi milletin oyuncularina benzetmeye ne gerek var. Kendi efsanen yok mu ornek verebilecegin? Kaptan Bulenti hatirlamak icin illa Metin Oktay gibi kara topraga mi verelim? Kiymet bilelim.

Ne Bulenti aga sasirdin mi, Bulentten iyi su haliyle

Konum olarak kastettim. Bulentten her haliyle iyi. Maldininin wikisinde sadece Milan yaziyor. Bulentinde Galatasaray.

Aslanım benim böyle devam et. Seneye avrupada iyi maçlar çıkarırsa elimizde zor tutarız gibi geliyor bana.

Bu çocuk avrupa maçlarında böyle oynasın zor elimizde tutarız allah sakatlıklardan korusun boyle devam et aslanım..

Çok iyi bi savunmacıya dönüşürken top kullanma konusunda geriye gidiyor. Geliştirmeli kendisini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt